Skip To Content
SEBA Subsidie

Profiteer van SEBA subsidie

Op een nieuwe 100% elektrische Combo Electric of Vivaro Electric


Is jouw bedrijf klaar voor de overstap naar elektrisch rijden? Bestel nu de Opel Vivaro Electric of de Combo Electric en profiteer dit jaar, alléén bij Opel, nog van de SEBA-subsidie. Dat houdt in: 10 tot 12% subsidie ondersteuning op de aanschafprijs!

De Vivaro Electric heeft een actieradius tot 330 kilometer en is binnen 30 minuten 80% volgeladen bij een snellader. Na je pauze ben je dus snel weer onderweg naar de volgende klus.

Bovendien bespaar je flink op de kosten van brandstof en onderhoud. Benieuwd hoeveel geld jouw onderneming bespaart met de Vivaro Electric? Laat je voorlichten door de Opel-bedrijfswagendealer bij jou in de buurt. Direct rijden? Kies dan voor een van onze voorraadmodellen.

Combo Electric

De nieuwe Combo Electric combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Vivaro Electric

De nieuwe Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Ontdek de 100% elektrische Vivaro Electric.


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.