Skip To Content
Zekerheidscheck

Opel zekerheidscheck

Slechts €59,95 inclusief Opel Assistance

Goed onderhoud is belangrijk om optimaal van jouw auto te blijven genieten. Daarom introduceert Opel de Zekerheidscheck, speciaal ontwikkeld voor Opel modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Zo kun je, tussen de onderhoudsintervallen in, een jaarlijkse check laten uitvoeren én van Assistance Pechhulp blijven profiteren.

Gratis Assistance bij onderhoud

Bij het jaarlijks onderhoud, uitgevoerd door een Opel Erkend Reparateur, wordt automatisch Assistance Pechhulp NL-Basis afgesloten vanaf de datum van de onderhoudsbeurt tot het volgende periodieke onderhoud, met een maximum van 12 maanden*.

 

Een aantal Opel modellen heeft echter geen jaarlijks maar een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Speciaal voor die modellen is de Opel Zekerheidscheck ontwikkeld met Assistance Pechhulp. Zo kun je, binnen 12 maanden na je onderhoudsbeurt, een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Assistance Pechhulp NL-Basis weer voor je verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 12 maanden na de datum van de zekerheidscheck.

Zekerheidscheck

De Zekerheidscheck is een preventieve en uitgebreide controle van veiligheidsrelevante onderdelen, uitgevoerd door Opel professionals. Mocht uit de check bijzonderheden of aandachtspunten naar voren komen, dan wordt een snelle oplossing geboden. Uiteraard altijd in overleg met jou.
 
De Zekerheidscheck kost slechts € 59,95 en is inclusief Opel Assistance Pechhulp NL-Basis.


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Deze aanbieding loopt t/m xx-xx-xxxx. Klik hier voor de actievoorwaarden.