Home

Gratis easyWallboxBij aankoop van een Grandland of Astra Hybrid

 

Easy Wallbox

 

Het nieuwe jaar is begonnen, wat zijn jouw goede voornemens? Gezonder eten, meer sporten of toch eindelijk de overstap maken naar een Plug-in Hybrid?

De Plug-in Hybrid modellen van Opel geven jou de kans om 2022 compromisloos af te trappen. De nieuwe Grandland Plug-in Hybrid en Astra Plug-in Hybrid bieden jou naast een krachtige benzinemotor ook een zuinige elektrische motor zodat elke rit, of het nu een 100% elektrisch ritje door de stad of een lange rit naar Zuid-Frankrijk is comfortabeler dan ooit.

Nog een extra reden nodig om over te stappen? Als je nu Een nieuwe Grandland Plug-in Hybrid of Astra Plug-in Hybrid koopt, ontvang je de nieuwe easyWallbox t.w.v. € 599 gratis.

 

easyWallbox

De easyWallbox is een gemakkelijke Plug & Play oplossing voor het laden van jouw Plug-in Hybrid of volledig elektrische auto. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, simpel toch?
Het standaardvermogen van de easyWallbox is 2,3 kW maar kan met hulp van een elektricien verhoogd worden naar 7,4 kW, zo kun je nog sneller laden.
De easyWallbox is voorzien van slimme veiligheidssystemen die het laadvermogen autonoom en op een veilige manier afstellen op het maximale vermogen in jouw huis.

Heb je al een wallbox?

Dan krijg je in plaats van de easyWallbox een accessoirecheque ter waarde van € 599 om jouw nieuwe Plug-in Hybrid nog meer naar jouw smaak te maken.

 

 

Klik hier voor de actievoorwaarden.