Home

Elektrisch rijden duur?Aantrekkelijke Private Leasetarieven op elektrische en hybrid Opels.

Elektrische lease

Elektrisch rijden tegen een toegankelijk maandbedrag? Dat kan! Bij Opel Private Lease kunt u nu profiteren van aantrekkelijke Private Leasetarieven op de volledig elektrische Ampera-e en Corsa-e en de Plug-in hybride Grandland X Hybrid.

Ampera-e

Ampera-e

Met een actieradius van 423km (WLTP) en een royale ruimte voor maar liefst 5 personen, is de Ampera-e een echte alleskunner. De Ampera-e is ook nog eens standaard rijk uitgerust met functies als rijstrook assistentie, automatisch noodremsysteem en een ultraplat 10,2-inch touchscreen scherm.

U rijdt al een Ampera-e in luxe Business uitvoering met Opel Private Lease voor slechts € 489 per maand.

 

Corsa-e

Corsa-e

De compacte, dynamische held is er nu ook met een volledig elektrische aandrijflijn. Een actieradius van 337 elektrische kilometers (WLTP) en een topsnelheid van 150 kilometer per uur zorgen ervoor dat de Corsa-e niet alleen in de binnenstad, maar ook op de snelweg een ster is. Inbegrepen functies als Apple CarPlay ondersteuning, Zicht- en Lichtpakket en Airconditioning maken van elke rit een comfortabele ervaring.

U rijdt al een sportieve Corsa-e met Opel Private Lease voor slechts € 445 per maand.

Beste van beide werelden

Tijdens de opschoonweken profiteert u van een extra laag private leasetarief op de stoere Grandland X Hybrid. Een krachtige maar toch zuinige SUV met soepele 8-traps automaat, een maximaal vermogen van maar liefst 225 pk.