Skip To Content
Home

Opel Karl basisbeurtSpecialistisch onderhoud tegen een scherpe prijs

 

Opel Karl Basisbeurt

SPECIALISTISCH ONDERHOUD TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Hopelijk geniet jij nog iedere dag van jouw Opel KARL. Om ook de komende jaren van optimaal rijplezier te blijven genieten, is goed onderhoud belangrijk. Daarom hebben wij speciaal voor jouw KARL de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Zo profiteer je van specialistisch onderhoud tegen de zeer scherpe vanafprijs van €199 incl BTW*.

VOORDELEN BASISBEURT ECONOMY
Dankzij de Basisbeurt Economy houd je grip op de kosten voor onderhoud, terwijl je kan rekenen op de voordelen van een dealer onderhouden auto. Omdat de Opel Erkend Reparateur jouw KARL het beste kent, weet hij precies waarop hij moet letten tijdens een onderhoudsbeurt. Bovendien wordt er gewerkt met originele Opel-onderdelen en apparatuur die afgestemd is op jouw auto.

Met de Basisbeurt Economy investeer je in een langere levensduur van jouw KARL en uiteindelijk ook in een hogere restwaarde!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • De basisbeurt Economy voldoet aan de fabrieksvoorschriften van Opel;
  • Je profiteert van de specialistische kennis en know-how van onze Opel monteurs;
  • Jouw KARL wordt uitgebreid gecontroleerd, met speciale aandacht voor de onderdelen die de veiligheid betreffen;
  • De olie wordt ververst en het oliefilter vervangen;
  • Je hebt recht op 12 maanden Opel Pechhulp in Nederland.
  • Inclusief gratis APK, ongeacht de APK datum

Houd jouw KARL in topconditie en vraag de Opel Erkend Reparateur vrijblijvend om een offerte, gebaseerd op de leeftijd en kilometrage van jouw KARL.

 

 

JAAR

KM

ADVIESPRIJS INC. BTW

1, 3, 5, 7, 9, 11

3.000, 90.000, 150.000

€ 199,-

*Adviesprijs van toepassing op particuliere en klein zakelijke klanten met een Opel KARL: De basisbeurt Economy moet uitgevoerd worden door een Opel Erkend Reparateur. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de leeftijd van de auto en kilometrage.