Skip To Content
Home

Opel verdubbelt jouw subsidieElektrisch rijden is nu extra voordelig.

 

verdubeling sepp

 

Sinds begin dit jaar kan er weer subsidie aangevraagd worden voor een nieuwe elektrische auto. Wanneer je kiest voor een nieuwe Opel Corsa-e, Mokka-e of Combo-e Life kun je aanspraak maken op deze subsidie. De subsidie voor nieuwe elektrische auto's bedraagt € 3.350. Maar wist je ook dat Opel deze subsidie nu tijdelijk verdubbelt? Tijdelijk ontvang je bovenop de overheidssubsidie van € 3.350 ook nog eens € 3.350 extra korting. Dat is een totale besparing van € 6.700.

Hoe werkt het?
Het kiezen van jouw nieuwe Opel is ontzettend gemakkelijk:

  1. Kies voor een Opel Mokka-e, Opel Corsa-e of Opel Combo-e Life.
  2. Maak van de Mokka-e, Corsa-e of Combo-e Life jouw droomauto in de uitgebreide configurator.
  3. Maak een afspraak met jouw Opel Dealer en ontvang direct € 3.350 korting.
  4. Vraag hier jouw overheidssubsidie(SEPP) aan.

Sneller rijden

Profiteren van het dubbele susidiebedrag én rijden in een gloednieuwe Opel binnen 5 dagen? Deze tijdelijke actie is ook geldig op een nieuwe Mokka-e of Corsa-e uit voorraad. Voorraadmodellen hebben vaak hoge kortingen en zijn standaard rijk uitgerust.

Opel Private Lease: elektrisch rijden voor benzine prijzen.

Ook als je wilt Private Leasen is de stap naar een volledig elektrische variant nog interessanter. Als je kiest voor een nieuwe elektrische Opel in combinatie met een Opel Private Lease contract, dan kom je in aanmerking voor de SEPP overheidssubsidie van €69,79 per maand over de eerste 48 maanden van je contract. Hiermee rijd je de eerste 4 jaar in een volledig elektrische Opel Corsa-e voor het scherpe maandtarief van hetzelfde model met een verbrandingsmotor. En wanneer je kiest voor de nieuwe Mokka-e, ben je zelfs voordelig uit. Nog meer reden om over te stappen op elektrisch rijden.

 

Alles over elektrisch rijden
Wil je meer weten over subsidies en grote lijst met andere voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt? Bekijk dan onze handige elektrisch rijden pagina’s hier.

 

 

 

Business Editions en reeds geregistreerde voorraadmodellen zijn uitgesloten van deze actie. Klik hier voor de actievoorwaarden.