Home

Snel in een nieuwe Opel rijden?Direct leverbaar en gemakkelijk online te bestellen

corsa-e, private lease, sneller

Snel in een gloednieuwe en rijk uitgeruste Opel rijden? Dat kan! We hebben een ruim aanbod van  de mooiste Opel modellen staan, voorzien van de nieuwste innovaties en vol luxe details. Hierdoor profiteer jij van een korte levertijd én extra voordeel!

Beste deal

Of je nu kiest voor de nieuwe Corsa, Mokka of Grandland, alle voorraadmodellen zijn tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Dat betekent dat je maar liefst € 1.000 extra korting krijgt. Een betere deal ga je niet vinden en bovendien rijd je al binnen enkele dagen in je gloednieuwe Opel!

All-inclusive rijden

Wil je voor een vast laag bedrag per maand all-in in rijden? Ook dat kan. Met Opel Private Lease zijn alle vaste kosten zoals reparatie, onderhoud, houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp etc. is inbegrepen. Je hoeft dus alleen nog maar te tanken. Bovendien staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel, je kan je contract dan ook precies vormen naar jouw wensen en óók gedurende jouw contract, aanpassen waar nodig.

Je kunt jouw droomauto nu heel gemakkelijk uitkiezen. Bekijk de uitgebreide actuele voorraad hier en maak direct een afspraak met de dealer voor een nadere kennismaking. Kun je niet wachten en is Opel Private Lease voor jou gemaakt?  Bestel dan geheel online je nieuwe Opel uit voorraad en sluit in een paar simpele stappen jouw nieuwe Private Leasecontract af. Naast de voorraadkorting die in je maandtarief verwerkt is, profiteer je dan ook nog eens van € 10 per maand onlinevoordeel.