Skip To Content
Home

7x slimme technologie in nieuwe MokkaOpvallend, maar ook heel slim!

Opel Mokka-e

De nieuwe generatie Opel Mokka heeft heel veel slimme technologie aan boord. We zetten een aantal zaken op een rij.

SLIM 1: IntelliLux LED® Matrix-koplampen

IntelliLux LED® Matrix-koplampen zijn bijna in elke nieuwe Opel leverbaar. De nieuwe Mokka mag natuurlijk niet achterblijven. Dankzij deze koplampen geniet je in elke situatie van optimale verlichting doordat het systeem afhankelijk van de situatie automatisch schakelt tussen grootlicht en dimlicht. Dit is wat je noemt ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.

Opel Mokka-e

SLIM 2: Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. Handig in bijvoorbeeld fileverkeer.

Opel Mokka-e

SLIM 3: Automatisch noodremsysteem

De Mokka-e is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door continu de verkeerssituatie vóór de Mokka-e te controleren. Zodra een voetganger, voertuig of obstakel wordt opgemerkt, wordt de bestuurder gewaarschuwd en worden de remmen voorbereid om extra snel te kunnen reageren. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto als het nodig is zelfs automatisch volledig tot stilstand gebracht.

Opel Mokka-e

SLIM 4: Pure Panel

De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka-e alle informatie die je tijdens het rijden nodig heeft, zonder de aandacht af te leiden van de weg.

Opel Mokka-e

SLIM 5: Panoramische 180° achteruitrijcamera

De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka-e, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger.

Opel Mokka-e

SLIM 6: Advanced Park Assist

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld! Alles zelf doen, kan natuurlijk ook.

Opel Mokka-e

SLIM 7: Draadloos opladen

In de Mokka-e heb je geen last van rondslingerende snoeren die het 'detoxed' design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader zorgt dat je apparatuur automatisch draadloos wordt opgeladen middels een inductiesysteem.

Opel Mokka-e