Skip To Content
Home

Opel Financial Lease.Zakelijk de beste financiering.

Opel Financial Services

Wat u ook onderneemt, het gaat beter met een betrouwbaar fundament. Opel Finance biedt u de zekerheid van Opel Financial Lease.

Wat is Opel Financial Lease?
Opel Financial Lease is een vorm van zakelijk financieren waarbij u direct economisch eigenaar wordt van een nieuwe of gebruikte Opel personen- of bedrijfswagen.  U regelt zelf de aankoop, de autoverzekering en het onderhoud van uw Opel. Uw Opel dealer regelt uw Opel Financial Lease. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig.

Veel ondernemers kiezen voor Opel Financial Lease bij de zakelijke aanschaf van hun Opel. Met Opel Financial Lease investeert u zonder dat direct uw eigen middelen hoeft in te brengen. Hiermee blijft het vermogen in uw onderneming en kan dit worden ingezet voor andere investeringen waarmee u uw bedrijf verder kunt laten groeien.

Wat zijn de voordelen van Opel Financial Lease?

  • U bent direct economisch eigenaar van de auto**
  • U hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs van uw Opel
  • U profiteert van diverse fiscale voordelen (vraag na bij uw accountant)
  • Aanpassingen zoals Opel op- en ombouwen en bestickeringen kunnen worden meegefinancierd
  • U investeert zonder liquiditeitsverlies
  • Opel Financial Lease is beschikbaar voor de financiering van zowel nieuwe en gebruikte Opel personen- en bedrijfswagens
  • u bepaalt zelf de looptijd en maandelijkse leasetermijn van uw Opel Financial Lease contract
  • Bent u een startende ondernemer? Ook dan biedt Opel Finance Opel Financial Lease aan.

Uw nieuwe Opel Financial Leasen?
Opel Finance biedt u de mogelijkheid uw Opel Financial Lease af te stemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de vaste looptijd van uw financiering waarbij u de keuze kunt maken tussen 24, 36, 48 of 60 maanden. Ook is het mogelijk om een slottermijn in uw Financial Lease op te nemen. Vraag uw accountant of financieel adviseur naar de voor u best passende oplossing.

Bent u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Opel Financial Lease of wilt u uw Opel Financial Lease laten berekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Opel dealer.

*Het getoonde maandbedrag van €199 is gebaseerd op een Opel Financial Lease met een aanbetaling van €11.883 en een slottermijn. De looptijd bedraagt 61 maanden. Zonder aanbetaling financiert u uw Opel Grandland X al vanaf €410 per maand. Vraag uw Opel verkoopadviseur om een persoonlijke berekening en de voorwaarden.

** aanbod onder voorbehoud acceptatie door Opel Finance N.V.. U verkrijgt het juridisch eigendom van uw auto op het moment dat uw Opel Financial Lease volledig is afgelost.