Home

Chantal Janzen komt werken bij Opel-dealerHilarisch om te zien!

chantal-janzen

Een dag meelopen op de werkvloer bij een Opel dealer: hoe zou dat nou zijn? Chantal Janzen, presentatrice en actrice, was hier wel nieuwsgierig naar. Voor haar videoreeks ‘Chantal komt werken’ ging ze de uitdaging aan en stak ze de handen uit de mouwen – uiteraard de hele dag op de voet gevolgd door de camera. 

Van werkplaats tot showroom

Klein detail: Chantal heeft naar eigen zeggen niks met auto’s, vindt ze niet zo bijzonder én… heeft geen rijbewijs. Over enige voorkennis beschikt ze dan ook absoluut niet. Dat weerhoudt haar collega’s voor één dag er echter niet van om de presentatrice volop aan het werk te zetten. Van werkplaats tot showroom. Van het oliepeil meten tot een proefrit voorbereiden. Van verkoopadvies geven aan klanten tot rijden zonder rijbewijs: niets wordt haar bespaard. Benieuwd hoe ze het er op haar eigen, altijd humoristische manier vanaf brengt? Bekijk de video hieronder.

Werken bij Opel

Lijkt het jou leuk om net zoals Chantal bij Opel te werken, in de showroom of in de werkplaats? Neem dan een kijkje op www.werkenbijopel.nl en wie weet vind jij je nieuwe droombaan en treed jij in de voetsporen van Chantal.