Skip To Content
Home

OPEL PURE PANEL IN DE NIEUWE MOKKAInnovatief digitaal bedienings- en informatieconcept

PurePanel

Dat er een nieuwe weg wordt ingeslagen met de nieuwe Opel Mokka is een feit. Niet alleen aan de buitenkant is onze nieuwe Crossover een futuristische verschijning. Ook het interieur is klaar voor de toekomst. De Opel Mokka beschikt als eerste auto ooit van het vooruitstrevende Pure Panel. Het Pure Panel is een digitale 'cockpit' die bestaat uit brede displays die naadloos in elkaar overlopen in een horizontaal informatieformat. 

Het Pure Panel maakt veel van de knoppen en schakelaars die je in een traditionele auto zou vinden overbodig. De cockpit biedt de nieuwste digitale technologie en toont de meest essentiële informatie voor de bestuurder, zoals het management van de energie in de batterij van de elektrische Mokka, zonder afleidende visuele prikkels. 

Over elk klein detail is nagedacht. Het doel was niet om 'gewoon' een groot scherm te bouwen maar om de ultieme balans tussen digitalisering en intuïtieve bediening te bewerkstelligen. Dit zorgt ervoor dat zoektochten door lange en ingewikkelde submenu's verleden tijd zijn en dat jij je kunt focus op wat echt belangrijk is; de sublieme rijervaring.

Wij kunnen niet wachten om de nieuwe Mokka in het echt te laten zien. Wil je een exclusief voorproefje? Bekijk dan onze speciale Mokka pagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief.