Skip To Content
Home

Prijzen nieuwe Mokka bekendHet nieuwe gezicht van Opel krijgt een prijs

Mokka en Mokka-e bij presentatie

Wij zijn trots om nu de vanafprijzen van de gloednieuwe Opel Mokka en Mokka-e aan te kunnen kondigen.

De Prijzen
De bijzonder veelzijdige en opvallend gestileerde vijfdeurs Mokka zal in Nederland te koop zijn vanaf € 26.299,-. De 100% elektrische Opel Mokka-e met een actieradius van 324 kilometer (WLTP) is te bestellen voor een scherpe vanafprijs van € 35.399.-. De productie van de nieuwe Mokka begint eind 2020. De levering aan klanten start begin 2021.

Private Lease
Private leasen kan al vanaf € 375,- per maand, je rijdt dan in een sportieve Opel Mokka 1.2 Turbo (op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar). Liever elektrisch? Dan is de 100% elektrische Mokka-e al beschikbaar vanaf € 465,- per maand.

Zakelijk Leasen
Via Free2Move Operational Lease rijd je de aantrekkelijke benzineversie al vanaf € 337,- per maand of de volledige elektrische variant vanaf € 405,- per maand. Zakelijk is de Mokka-e ook heel interessant, met een netto bijtelling van slechts € 128,- per maand.

Futuristische technologie binnen handbereik
Geheel in lijn met de Opel-traditie maakt de nieuwe Mokka geavanceerde technologie bereikbaar voor velen. Denk aan Adaptive Cruise Control (ACC) met stop & go-functie en Active Lane Positioning. Ook in de koplampen is hoogwaardige technologie te vinden: de nieuwe Mokka is als enige in zijn segment leverbaar met niet-verblindende IntelliLux LED® Matrix-verlichting met veertien individuele lichtunits. De Mokka is standaard uitgerust met LED-verlichting rondom, een elektrische parkeerrem en verkeersbordherkenning. Een 180° achteruitrijcamera en automatische Park Assist zijn ook beschikbaar.

Mokka en Mokka-e

Extra sportief: GS Line
Met de GS Line bieden wij een sportieve versie van de Mokka. Deze uitvoering is te herkennen aan de rode sierlijst langs de daklijn, hoogglanszwarte Opel Vizor, zwarte in plaats van verchroomde exterieurdetails en badges, specifieke stoelbekleding, rode accenten bij het instrumentenpaneel, tri-color lichtmetalen wielen, zwarte hemelbekleding en een tweekleurig dak.

Opel Vizor en Pure Panel
De Mokka is als eerste Opel-model voorzien van het toekomstige familiegezicht én de nieuwe, volledig digitale cockpit van Opel: respectievelijk de Opel Vizor en het Pure Panel. Er zijn geen analoge tellers of nutteloze decoratieve animaties te vinden in de nieuwe Mokka. Het horizontaal uitgestrekte instrumentenpaneel integreert twee breedbeeldschermen, waarvan de bestuurdersdisplay maximaal 12 inch groot is. Voor intuïtief gebruik en minimale afleiding van de bestuurder zijn essentiële functies onveranderd te bedienen met fysieke knoppen.