Skip To Content
Home

NIEUWE OPEL VIVARO NU TE BESTELLEN.Verkrijgbaar vanaf €17.999.

Nieuwe Vivaro

De nieuwe Opel Vivaro is nu te bestellen vanaf €17.999. Met 3 verschillende lengtevarianten en talrijke innovatieve technologieën is de nieuwe Vivaro uw ideale zakenpartner. 

De Vivaro is er als Gesloten Bestelwagen, Dubbele Cabine met maximaal 6 zitplaatsen en Platform Cabine voor verschillende soorten opbouw. Tevens is de Vivaro voor het eerst in drie lengtevarianten verkrijgbaar: 4,60 meter, 4,95 meter en 5,30 meter. In de langste variant kunnen objecten tot 4,02 meter veilig worden vervoerd dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel.

De versie met een laadcapaciteit van 6,6 kubieke meter biedt een laadvermogen van 1.400 kg, ofwel 200 kg meer dan zijn voorganger. Het maximale trekgewicht van 2.500 kg is zelfs 500 kg hoger. De Vivaro is met 1,90 meter niet de hoogste in het segment, maar hiermee past hij wel in parkeergarages en -kelders waar hogere bestelwagens doorgaans niet kunnen komen.

Brede achterportieren en dito schuifdeuren aan weerszijden zorgen voor perfecte toegang tot de laadruimte. De schuifdeuren zijn bovendien voor het eerst elektrisch te open met een voetbeweging richting de sensoren.

Hoogwaardige technologie
Dankzij de veelvoud aan verstelmogelijkheden is de bestuurdersstoel met lendensteun en armleuning net zo comfortabel in te stellen als bij een personenauto. Door de ongebruikelijk grote hoeveelheid assistentiesystemen in deze bedrijfswagenklasse is ook het veiligheidsniveau vergelijkbaar met dat van een personenauto.

De Vivaro is leverbaar met onder meer een Head-up Display, uniek in dit segment, waarmee de belangrijkste voertuiginformatie voor de bestuurder zichtbaar wordt, terwijl de ogen op de weg gericht blijven. De optionele camera- en radarsystemen leveren informatie voor:

  • Lane Keep Assist
  • Verkeersbordherkenning
  • Vermoeidheidsassistent, dat de bestuurder waarschuwt en adviseert om een pauze te nemen na twee uur non-stop te hebben gereden
  • Adaptive Cruise Control, die eventueel de snelheid vermindert om een veilige afstand tot de voorligger aan te houden
  • Forward Collision Alert, dat twee keer waarschuwt als een frontale botsing dreigt
  • Automatic Emergency Braking, dat met behulp van een remingreep helpt een aanrijding te voorkomen of de impact daarvan te verminderen

De Vivaro is verkrijgbaar met sensoren die de bestuurder tijdens het parkeren waarschuwt voor naderende obstakels aan de voor- en achterzijde en in de dode hoek. Afhankelijk van het uitrustingsniveau wordt het beeld van de achteruitkijkcamera weergegeven in de binnenspiegel of op het beeldscherm van het infotainmentsysteem.

De infotainmentsystemen Multimedia en Multimedia Navi bieden een 7,0-inch touchscreen en smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google gelanceerd in Nederland). Multimedia Navi biedt tevens navigatie met Europakaart in 3D-weergave. Dankzij Opel Connect biedt het systeem ook Live Navigation met actuele verkeersinformatie.

De aantrekkingskracht van de nieuwe Opel Vivaro is niet alleen te danken aan het laadvermogen en de grote hoeveelheid technologie, maar ook aan de moderne motoren en transmissies, waaronder een 8-traps automaat. Daarmee staat de Vivaro garant voor een uiterst efficiënt verbruik.