Skip To Content
Home

OPEL EN CARFAX HEBBEN EEN PRIMEUR!OPEL OCCASIONS BIEDT TRANSPARANTIE MET HET CARFAX-RAPPORT.

Carfax

Opel Occasions heeft als eerste merk in Nederland een primeur door de samenwerking met CARFAX. Het gebruikte autolabel van Opel voegt namelijk het CARFAX-rapport GRATIS toe bij alle gebruikte auto’s. Door deze samenwerking kunnen kopers van tweedehands Opels genieten van volledige transparantie, wat perfect inspeelt op de wensen van de klant.

Opel Occasions
Opel Occasions is hét merk voor gebruikte auto’s. Om deze reden werkt Opel niet met voorwaarden, maar met vereisten. Kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel, waardoor iedere Opel Occasion grondig wordt gecheckt op 100 punten door één van onze officiële Opel dealers. Bovendien vertrekt u altijd met een gerust hart in uw nieuwe occasion, omdat Opel Occasions u acht zekerheden meegeeft!

CARFAX-rapport
Het CARFAX-rapport neemt u als koper mee naar de geschiedenis van de auto, waarbij zaken zoals APK-keuringen, aantal eigenaren en een internationaal verleden een onderdeel vormen. Het doel van dit rapport is transparantie creëren voor de koper, om eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen.

Over CARFAX
Het bedrijf achter de transparante rapporten is CARFAX. CARFAX is in de Verenigde Staten een bekende partner van vele automerken, doordat zij wereldwijd over een database van ruim 17 miljard registraties beschikken.

Ook in Nederland is het bedrijf hard op weg om kopers van gebruikte auto’s te voorzien van transparantie. Een grote stap voor deze toetreding werd gezet in 2017, waarbij een samenwerking met AutoTrack tot stand kwam. Momenteel is Opel het eerste automerk dat een samenwerking aan gaat met CARFAX, waardoor beide partijen een primeur beleven.