Skip To Content
Home

Opel Combo verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2021Compacte bedrijfswagen valt in de prijzen

 

Combo bestelauto van het jaar 2021

De Opel Combo heeft opnieuw een belangrijke onderscheiding in de wacht gesleept

Wij zijn trots om bekend te maken dat de Combo door het Nederlandse vakblad Automobiel Management is uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2021’. Het is voor het eerst sinds twaalf jaar dat een compacte bedrijfswagen deze prijs krijgt toegekend.

De Jury was lovend over de compacte bestelauto. De Opel Combo is door een combinatie van allemaal goede gemiddelden – op een diversiteit aan onderdelen waarop de auto is beoordeeld - op de bovenste trede van het ereschavot terechtgekomen. Waarvoor hulde

Vorig jaar werd de Opel Combo al uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2019’ maar mag zichzelf nu dus ook bestelauto van het jaar noemen.

Bij de voorgaande twaalf verkiezingen van de Bestelauto van het Jaar kwam een winnaar uit het middelgrote of grote bedrijfswagensegment uit de bus. De jury is dusdanig onder de indruk van de compacte Opel Combo, dat die de meeste punten kreeg toebedeeld en andere (grotere) bedrijfswagens mijlenver achter zich liet.

Uitreiking bestelauto van het jaar 2021

De Opel Combo oogt compact maar is binnen ontzettend ruim. Met een laadlengte tot 2.131 mm biedt de Combo een zee van ruimte voor alles wat je wil vervoeren. 

De Combo scoort als allrounder zeer goed, straalt zelfvertrouwen uit en is de ideale aanwinst voor elk bedrijf.

Ontdek de efficiënte Combo nu zelf.