Skip To Content
Eigenschappen

De nieuwe Opel Movano Electric

De perfecte partner voor elke klus

Design

Stijvol en robuust
De nieuwe Movano Electric combineert de legendarische functionaliteit van een Opel bedrijfswagen met een ongekend stijlvolle en verzorgde uitstraling. Hij is niet alleen duidelijk gemaakt om hard te werken, maar is ook een visitekaartje voor je bedrijf.
 
Comfortabele cabine

Het ruime interieur van de nieuwe Movano Electric is een uiterst functionele en tegelijk comfortabele werkomgeving. Het is een veelzijdig mobiel kantoor, voorzien van de geavanceerde digitale connectiviteit van OpelConnect1. In de versie met enkele cabine biedt hij naast de bestuurder voorin plaats aan twee passagiers en bij de dubbele cabine achterin nogmaals tot vier passagiers.

 

1optioneel

 

Veelzijdigheid

Varianten en afmetingen

De nieuwe Opel Movano Electric is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosserievarianten:

 

  • Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine en Platform Cabine
  • Diverse conversies af-fabriek, waaronder Kipper en Open Laadbak-modellen
  • Totaal voertuiggewicht (GVW): 3,0 ton, 3,3 ton, 3,5 ton of 4,0 ton
 
Veelzijdige laadruimte
De laadruimte van de Opel Movano Electric behoort tot de beste in zijn klasse, met royale toegang via brede deuren en een inhoud tot 17 m³, die niet verkleind wordt door het batterijpakket, dat ruimtebesparend onder de laadvloer is geplaatst. Dat betekent dat hij in de grootste versie met gemak plaats biedt aan vier europallets. Je kunt hem bovendien veilig tot aan het dak beladen, terwijl lading en carrosserie beschermd worden door stevige vloer- en wandpanelen1.

1 Optie 

Laadruimte

Laadvermogen

Het laadvermogen van de Movano Electric is toonaangevend: afhankelijk van de uitvoering tot 1890 kg. Hij is leverbaar met een totaal voertuiggewicht (GVW) van 3.500 kg of 4.000 kg.

 

1GVW van 4 ton alleen beschikbaar op de Movano Electric.

 
Veilig transport
Om te zorgen dat elke vracht veilig op zijn bestemming komt, is de laadruimte voorzien van een groot aantal bevestigingspunten om de lading te borgen. Daarnaast zijn optioneel stevige beschermingspanelen voor vloer en zijwanden leverbaar. De inzittenden worden beschermd door een robuuste scheidingswand, met of zonder raam.
 

Connectiviteit

Infotainment
Bestuurder en passagiers genieten onderweg van de loepzuivere ontvangst van digitale radio, Bluetooth en USB-aansluiting. Afhankelijk van het uitrustingsniveaus is de Movano Electric voorzien van een 5-inch digitaal touchscreen en optioneel een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem. 
Achteruitrijcamera
Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de geavanceerde achteruitrijcamera, die het gebied achter de Movano Electric helder weergeeft op het touchscreen. Hulplijnen in verschillende kleuren geven duidelijk de richting aan. Het systeem wordt automatisch geactiveerd zodra je in de achteruit schakelt of de achterdeuren geopend worden. Het kan gecombineerd worden met parkeersensoren in de achterbumper voor nog meer veiligheid. 

Cabine

Voorstoelen
De individuele voorstoelen zijn voorzien van comfortabele, verstelbare hoofdsteunen en een verstelbare rugleuning en zijn in lengterichting verstelbaar.
 
Neerklapbare middelste rugleuning
Zo beschik je in een handomdraai over een handig tafeltje met twee bekerhouders, voor bijvoorbeeld je laptop of lunch. Het tafeltje is alleen tijdens stilstand te gebruiken.
 
Luchtgeveerde bestuurdersstoel

Ideaal als je vaak op oneffen terrein of lange afstanden rijdt. Deze comfortabele bestuurdersstoel1 is in vier richtingen verstelbaar en voorzien van een vaste armsteun. De vering is instelbaar over een range van 40 tot 130 kg.

 

1 Optie

 
Volop opbergmogelijkheden
De Movano Electric biedt een groot aantal opbergvakken voor vrachtdocumenten, gereedschap en alles wat bestuurder en passagiers onderweg bij de hand willen hebben. Naast een dashboardkastje onder meer een opberglade onder de passagiersplaats, ruime deurbakken, bekerhouders en opbergruimte onder het dak. 
Mobiel kantoor
Het multifunctionele clipboard kun je als je het niet gebruikt eenvoudig in het dashboard opbergen. Het kan in combinatie met een adapter ook gebruikt worden als houder voor een smartphone of tablet. 

Assistentiesystemen

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)
In aanvulling op Traction Control verhoogt ESP de stabiliteit van de Movano Electric door gecontroleerde remkracht uit te oefenen op de afzonderlijke wielen om doorslippen te voorkomen wanneer één van de wielen grip verliest. Een geïntegreerd lading-controlesysteem vergroot de koersstabiliteit in moeilijke situaties door de werking van het ESP-systeem automatisch aan te passen aan het gewicht en de verdeling van de lading. 
Verkeersbordherkenning
Dit systeem, dat samenwerkt met de cruise control, herkent verkeersborden en waarschuwt de bestuurder voor snelheidsbeperkingen. 
Cruise control met snelheidsbegrenzer
Zorgt dat de Movano Electric met een constante snelheid blijft rijden en biedt de bestuurder de mogelijkheid een maximumsnelheid in te stellen. 
Lane departure warning
Dit systeem scant continu de weg, via de camera boven de achteruitkijkspiegel. Zodra de wagen onbedoeld zijn rijstrook dreigt te verlaten, wordt de bestuurder gewaarschuwd met een geluidssignaal.
 
Rear cross traffic alert
Via de sensor in de achterbumper merkt dit systeem verkeer dat van links en rechts achter de wagen nadert, direct op en waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal. Dat maakt achteruit rijden en uitparkeren een stuk veiliger. 
AdVanced brake assist
Dit systeem1 waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal voor gevaarlijke situaties vóór de wagen. Wanneer de Movano Electric te dicht op een ander voertuig rijdt, begint het systeem de wagen automatisch af te remmen, als de bestuurder niet snel genoeg reageert.

1 De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de grenzen van het systeem. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden. 
Dodehoek-waarschuwing
Dit systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het gevaarlijk is om van rijstrook te wisselen omdat zich een voertuig of object in de dode hoek bevindt. 

Opel accessoires

Op maat voor al je behoeften

Haal alles uit je nieuwe Movano Electric met de Opel Accessoires. Wat je plannen ook zijn, deze praktische accessoires maken elke rit comfortabeler.

Afbeeldingen kunnen afwijken van het product.

Dakdragers
Bekijk details
Aluminium dakrek en ladder
Bekijk details
All-weather automatten
Bekijk details
Hoogwaardige multiplex beschermingspanelen
Bekijk details
Achteruitrijcamera
Bekijk details

Ontdek meer