Skip To Content
Overzicht

Vivaro Bedrijfswagen

Met de Vivaro-e HYDROGEN begint een heel nieuw tijdperk van lokaal emissievrij rijden. Hij combineert alle voordelen van emissievrij rijden met een grote actieradius en 3 minuten tanken dankzij een zuiver elektrische aandrijflijn die wordt aangedreven door een waterstofbrandstofcel van 45 kW. Deze revolutionaire Plug-in Hybrid Hydrogen Fuel Cell Electric Drive is zo compact dat de Vivaro-e HYDROGEN geen concessies doet aan de veelzijdige max. 6,1 m3 laad- en cabineruimte van de standaard Vivaro.

Lange afstand. Geen uitstoot. Snel bijtanken.

3 Minuten

Tankt even snel en gemakkelijk als elk ander diesel- of benzinevoertuig

400 km

400 km* bereik op één vulling van 4,4 kg en een volledig opgeladen accu

M/L

Verkrijgbaar in twee chassislengtes, met 5,3 m3 of 6,1 m3 laadruimte.
* Opgegeven voorlopige actieradius bepaald aan de hand van de WLTP-testprocedure (VO (EG) nr. 715/2007 en VO (EU) nr. 2017/1151). De werkelijke actieradius kan variëren onder dagelijkse omstandigheden en is afhankelijk van diverse factoren, met name rijstijl, routeomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van verwarming, airconditioning en thermische voorzorgsmaatregelen.

Een wereld van nieuwe mogelijkheden met waterstof

Leer uit eerste hand hoe de technologie werkt


Hydrogen e-Hub

Ontdek de mogelijkheden van waterstof
Opel heeft waterstofauto's niet alleen realiteit kunnen maken, maar het zal ook nog eens een commercieel voordeel voor moderne bedrijven kunnen zijn. Ontdek hoe deze nieuwe generatie Plug-in Hybrid voor jouw bedrijf zal werken op onze speciale e-Hub.

Lading & Veelzijdigheid

Het Duitse gereedschap voor elke klus
De hele Vivaro reeks is gebouwd om jouw moderne bedrijf te voorzien van meer ruimte, meer praktisch nut en meer innovatieve functies om de klus te klaren.

Afmetingen

Vivaro-e HYDROGEN

Verkrijgbaar in twee chassislengtes met een laadruimte tot 6,1 m³ en 1.000 kg laadvermogen. Het maximale trekvermogen bedraagt 1.000 kg.

Mobiel kantoor

Jouw kantoor op wielen

Naast ergonomische zitplaatsen is de afzonderlijk afsluitbare cabine voorzien van functies die van jouw Vivaro-e HYDROGEN een mobiel kantoor maken, zoals een handige centrale lade, USB-poorten en handige opbergmogelijkheden voor persoonlijke spullen.

Connectiviteit

Beter verbonden werken

De geïntegreerde Multimedia Navi Pro met spraakopdrachten, Opel Connect en het IntelliLink

touchscreen met Apple CarPlayTM en Android AutoTM brengen jouw smartphonecontacten, muziek en waypoints binnen handbereik.

Veiligheid & Bestuurdersondersteuning

Slimme veiligheid
De geavanceerde rijhulp- en veiligheidssystemen omvatten Smart Beam Headlights, Side Blind Spot Alert, 180° achteruitkijkcamera en Park Pilot.


Duurzaam. Rendabel. Toekomstbestendig.

Ontdek hoe u uw bedrijf vandaag nog kunt versterken met Opel Vivaro-e HYDROGEN met onze professionele service van advies tot aftersales.