Skip To Content
Over ons

Operational lease met Free2Move

Zakelijk rijden tegen een vast, laag maandtarief? Dat kan met Free2Move Operational Lease. Operational Lease wint steeds meer populariteit bij organisaties vanwege het flexibele karakter. Je betaalt bij deze mobiliteitsoplossing vaste maandbedragen, waarmee je nieuwe auto’s en op maat gemaakte diensten tot je beschikking hebt, met behoud van je liquiditeit en zonder zorgen over de inruilwaarde. Je kiest vooraf een bepaalde termijn of kilometeraantal afhankelijk van je activiteit en behoeften.

 

Met operational lease kun je, ongeacht de branche waarin jouw bedrijf actief is en de grootte van het wagenpark, de te betalen maandbedragen afstemmen op jouw behoeften en budget. Je kiest zelf:

  • Een looptijd op maat (12-60 maanden)
  • Het kilometrage (20.000 – 200.000km)
  • Services op maat

 

Je kunt indien nodig op elk moment jouw contract aanpassen aan het werkelijke gebruik van de auto.

Free2Move connect fleet

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit je wagenpark te halen. Je hebt real-time inzicht in je voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van jouw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of je nu over 1 of 1.000 voertuigen beschikt. ​

 

Schaf je zakelijk een nieuwe Opel aan? Dan kom je in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kun je kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van jouw onderneming.​

Populaire modellen

Opel Corsa-e

Via Free2Move lease vanaf

€ 379 /mnd

 
Stel samen
Opel Mokka-e

Via Free2Move lease vanaf

€ 409 /mnd

 
Stel samen
Opel Grandland Plug-in Hybrid

Via Free2Move lease vanaf

€ 579 /mnd

 
Stel samen

Wie is Free2Move Lease?

Free2Move is als mobiliteitsmerk, evenals Opel, onderdeel van de PSA Groupe. Free2Move Lease is het product van Free2Move dat namens Opel de Operationele Lease activiteit voor de zakelijke markt faciliteert.

Free2Move speelt met 3 producten in op de voortdurend veranderende mobiliteitsbehoeften van bedrijven. Binnen deze producten worden innovatieve diensten aangeboden die jouw beheer en de optimalisering van het wagenpark vergemakkelijken en de bedrijfsvoering efficiënter maken. 

Opel professional
Je Opel Professional Dealer staat altijd klaar om te helpen met de keuze. 
Lees meer
Stel samen
Stel de opel van je dromen samen en bestel hem direct online! 
Stel samen

Contact

Neem contact met ons op per mail: info@opel.free2move-lease.nl

Telefoon (algemeen): +31(0)30 602 44 33

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Free2Move Lease

Duwboot 10

3991 CD Houten 

*Aanbieding in Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Free2Move Lease, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA- en Casco, Personen- Ongevallen Inzittenden verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.