Skip To Content
Elektrisch rijden via Opel Private Lease

Kosten van elektrisch rijden.

Elektrisch rijden via Opel Private Lease.

 

De populariteit van leaseauto’s onder particulieren is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Waarom is dit het geval en waarom is private lease voor elektrische auto’s extra interessant?Private lease is rijden voor een vast bedrag per maand. Dat bedrag wordt bepaald aan de hand van de afgesproken leaseduur en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Er zijn diverse leasemaatschappijen en merken waarmee je een private-leasecontact kunt afsluiten. Via Opel Private Lease zijn al onze modellen leverbaar. Jouw verkooppunt is je graag van dienst en kan je aan alle benodigde informatie helpen.Met Opel Private Lease heb je de keuze uit een ruim aanbod, dat ook elektrische auto’s omvat. Omdat elektrische auto’s vaak een hoge nieuwprijs hebben, is private lease een zeer geschikte optie voor dergelijke auto’s. Bijkomend voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken om de restwaarde van elektrische auto’s. 

 

Online bestellen.

Gemak dient de mens. Zo kun je online eenvoudig een maaltijd of gloednieuwe televisie bestellen. Ook bij Opel willen we onze klanten voorzien van alle gemak en introduceren we de Online Bestelmodule! Met behulp van deze module kun je jouw gloednieuwe Opel, in combinatie met een nieuw Private Lease contract, eenvoudig én veilig online bestellen. Waar en wanneer je maar wilt, want waarom zou je wachten?

Bestel veilig online

Het aanmaken van een account in de online bestelmodule gebeurt in een veilige omgeving, waarbij jouw persoonsgegevens goed zijn beschermd. Bovendien heb je de tijd om rustig alle gegevens in te vullen. Heb je iets niet bij de hand of moet je nog iets uitzoeken, dan kun je altijd terugkomen om jouw gegevens bij te werken. 

Gemakkelijk geregeld

De online bestelmodule bestaat uit een paar eenvoudige stappen, van het aanmaken van een account tot het digitaal ondertekenen. 

14 dagen bedenktijd

Net als bij elke online aankoop heb je na het tekenen van het contract 14 dagen bedenktijd. Mocht je een voorraad auto kiezen en wil je zo snel mogelijk in jouw nieuwe Opel rijden, dan kun je ervoor kiezen om af te zien van deze bedenktijd. Dit doe je door een addendum te tekenen bij jouw verkooppunt. 

 

Opel Private Lease Flex.

Samenwonen, een nieuwe baan of gezinsuitbreiding: het zijn allemaal momenten in het leven waar je bepaalde keuzes moet maken en flexibel moet kunnen zijn. Ook wanneer het om je elektrische auto gaat. Het is in zo’n geval niet handig om vast te zitten aan een jarenlang contract en een specifiek model auto, die wellicht na 12 maanden niet meer aansluit op jouw persoonlijke omstandigheden.

 

We kunnen het ons allemaal voorstellen: je auto is toch té groot gebleken, juist té klein, je wilt hoger zitten of veel liever lager, dat nieuwe Opel model vind je net iets mooier…of misschien twijfel je nog gewoon of elektrisch rijden iets voor jou is. Gelukkig is er voor die momenten Opel Private Lease Flex. Een unieke optie die je kunt toevoegen aan je Opel Private Lease contract. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 12 maanden te wisselen naar een andere Opel. Dat is nog eens flexibiliteit!


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


 

Ontdek meer over elektrisch rijden.

Hoe regel ik een eigen laadpunt?

Lees meer

Wat is het rijbereik van een elektrische auto?

Lees meer

De voordelen van elektrisch rijden.

Lees meer