Skip To Content
Overzicht

Opel op social media

Bij Opel staat de klant centraal. Daarom houden wij iedereen graag op de hoogte over het laatste nieuws en onze ontwikkelingen. Hieronder kunt u de manieren vinden hoe u het beste op de hoogte kunt blijven over al het Opel nieuws.
Facebook
Volg Opel op de officiële Facebookpagina van Opel Nederland. U vindt hier het laatste Opel nieuws, mooie foto's, spectaculaire video's en bijzondere verhalen van Opel fans. Bovendien hebben we leuke acties met originele prijzen.
 
Volg ons op Facebook
Instagram
Op het Instagram kanaal van Opel Nederland worden mooie foto's van alle Opel modellen van nu en van vroeger geplaatst. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Volg ons dan snel op Instagram!
 
Volg ons op Instagram
Twitter
Korte berichtjes die u constant op de hoogte houden over het laatste Opel nieuws. Dat is precies wat u kunt vinden op ons Twitter account. Nieuwsgierig? Volg ons dan nu op Twitter!
 
Volg ons op Twitter
YouTube
Op het Youtube kanaal van Opel Nederland kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week unieke Opel video's uit het verleden bekijken, alsook primeurs van vandaag én het laatste nieuws over de toekomst. 
 
Volg ons op YouTube