SUV/Crossover

ONTDEK HET CROSSOVER-GEVOEL.

DE CROSSOVER-MODELLEN VAN OPEL

Een enorme veelzijdigheid, avontuurlijk design, uitstekende rij-eigenschappen én innovatieve assistentiesystemen kenmerken de crossover-modellen van Opel. Ontdek welke het beste bij u past.
NIEUWE CROSSLAND.
Veelzijdigheid die je bijblijft. Uitgesproken stijl die overal voor open staat. Van de futuristische Vizor tot het praktische interieur. De nieuwe Crossland is is de flexibele crossover die voor je klaar staat. Waar dan ook. 
LEES MEER STEL SAMEN
GRANDLAND X.
De atletische crossover met een sportief karakter, dynamisch design, efficiënte techniek en baanbrekende innovaties. Ongekend opwindend!
 
LEES MEER STEL SAMEN
INSIGNIA COUNTRY TOURER.
De Insignia Country Tourer met zijn stoere design is perfect uitgerust voor alles wat u wilt ondernemen. Hij combineert veelzijdigheid en kracht met luxe en comfort. Het beste van twee werelden! 
LEES MEER STEL SAMEN
CROSSLAND X.
De Crossland X is de praktische, veelzijdige crossover met toonaangevende innovaties, die perfect is afgestemd op uw actieve leven. In de stad en daarbuiten.
 
LEES MEER STEL SAMEN

PRIVATE LEASE & BESTEL ONLINE

De gloednieuwe Opel Crossland lease je nu al vanaf €335 per maand met Opel Private Lease.
Een stoer SUV design en geweldige wegligging maken de nieuwe Crossland niet alleen geschikt voor in de stad maar ook voor langere ritten


Wist je dat je de nieuwe Crossland in combinatie met een Private Lease contract direct online kunt bestellen? 
De Opel configurator is gekoppeld aan een online bestel module. Dus stel snel jouw droomauto samen en bestel jouw nieuwe auto direct vanuit jouw luie stoel thuis.

ALLES WAT U OVER CROSSOVERS WILT WETEN.

CROSSOVERS: WAT ZIJN DE VOORDELEN?
Waarom worden crossovers (ook wel SUV's genoemd) over de hele wereld steeds populairder? Wat maakt dit type auto's zo geliefd? Lees alles over het succes van de crossover.
 
LEES MEER
ALLE TYPEN: VAN STADS-CROSSOVER TOT 4X4.
Wat is voor u het belangrijkste? Stoere looks, een krachtige motor, een 4x4-onderstel? Lees alles over de verschillende typen crossovers en de kenmerken ervan.
 
LEES MEER

VIDEO: EEN OPWINDENDE ERVARING.

VEEL RIJPLEZIER - OP DE WEG EN DAARBUITEN.

CROSSOVER: ZORGELOOS EN AVONTUURLIJK.
Op mannen én vrouwen, jong én oud, oefenen crossovers een enorme aantrekkingskracht uit. Waarom? Omdat hun avontuurlijke karakter perfect aansluit bij een moderne, actieve levensstijl.

 
LEES MEER
DE OPWINDENDE KRACHT VAN 4X4.

Het echte avontuur ligt buiten de gebaande paden. Dankzij krachtige 4-wielaandrijving en een hoge bodemvrijheid voelen crossovers zich op ruig terrein uitstekend in hun element.

 

 
LEES MEER

DÉ AUTO VOOR EEN ACTIEF LEVEN.

CROSSOVER: DE NIEUWE LUXEAUTO'S.
De groeiende populariteit van crossovers deed een niche ontstaan: de luxe-crossover. Maar op welk moment werden crossovers met alle mogelijke opties een trend, en waarom?

 
LEES MEER
CROSSOVER: VAN MACHO NAAR ACTIEVE GEZINSAUTO.

Een crossover is tegenwoordig veel meer dan een stoer statussymbool. Het zijn vooral de ruimte, flexibiliteit en stijl die hem bij actieve gezinnen zo populair maken.

 

 
LEES MEER

TIPS & TRICKS.

CROSSOVERS: AVONTUURLIJK ÉN ZUINIG!

De opwindende technologie van een crossover gaat prima samen met een laag brandstofverbruik. Met de juiste banden, aandacht voor uw rijstijl en regelmatig onderhoud rijdt u zuinig en milieuvriendelijk.

 

 
LEES MEER
ALLE RUIMTE VOOR UW ACTIEVE LEVEN.

Belangrijke redenen om een crossover te kiezen zijn de ongekende veelzijdigheid en flexibel in te delen ruimte. Op stap met het hele gezin of samen een middagje naar het strand? 

 

 
LEES MEER

FOTO'S: DE CROSSOVER-MODELLEN VAN OPEL.