Skip To Content
Jachtseizoen

Het jachtseizoen

De mannen Van stuktv gaan elektrisch

De mannen van StukTV rijden inmiddels 100% elektrisch naar de gevangenis, in de Opel Corsa-e, om op jacht te gaan. Zij starten iedere aflevering van het Jachtseizoen vol elektrisch, omdat ook Het Jachtseizoen gelooft in de toekomst van elektrisch rijden. Bovendien kunnen zij zich volledig vinden in de voordelen van een elektrische auto, zoals geen uitstoot, geen trillingen, geen schakelmomenten, grote actieradius én heel veel power.

Heel holland elektrisch

En zo vinden StukTV en Opel elkaar: samen hebben zij de ambitie om meer en meer elektrische kilometers te maken. Nu al in de 100% elektrische Corsa-e en in de nabije toekomst maken de mannen van StukTV ook de overstap naar een volledig elektrische Opel Vivaro-e om op jacht te gaan. Als Opel hebben we namelijk een doel: we maken ‘Heel Holland Elektrisch’. Dit jaar leveren we al 9 geëlektrificeerde modellen, inclusief het volledige bedrijfswagen gamma. In 2024 is van ieder model een elektrische variant in het aanbod te vinden en vanaf 2028 zijn alle Opel modellen 100% elektrisch.

Het jachtseizoen gaat door op YouTube

Heb jij de afgelopen weken ook zo genoten van Het Jachtseizoen op SBS6? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Het Jachtseizoen is dan wellicht ten einde op SBS6 voor dit seizoen, maar gaat wekelijks door als online serie op YouTube. Precies op die plek waar het programma is gestart en groot is geworden. Tout bekend Nederland trekt weer een oranje pak aan en gaat de mannen van StukTV uitdagen. Wie lukt het om uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan? Kijk iedere zaterdag op YouTube naar splinternieuwe afleveringen, inclusief de Opel Vivaro Jachtseizoen Edition:  opnieuw dé ‘partner in crime’ van de mannen van StukTV in hun jacht op bekende boeven!