SKIP TO CONTENT
Aanbod

ONS AANBOD.

ZAKELIJK AANBOD.

Als ondernemer brengt u heel wat tijd door in uw auto. Dus als het om uw nieuwe auto gaat, willt u het beste voor uzelf. Uw keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: De Opel Business en Business Executive. Deze uitvoeringen bevatten standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs. Niet enkel onze personenauto's zijn verkrijgbaar in deze voordelige luxe versie, ontdek ook de rijk uitgeruste Vivaro Business+.

 

Daarnaast kennen alle modellen een hoge restwaarde en lage onderhoudskosten. Goed nieuws dus voor u die niet wil inleveren op design en prestaties, maar die wel duurzaam en fiscaal voordelig wil rijden.

ONTDEK ONZE MODELLEN

MAATWERK VOOR UW BEDRIJF.

Sinds jaar en dag werkt Opel Bedrijfswagens nauw samen met verschillende ombouwspecialisten om aan de groeiende vraag naar maatwerk te kunnen voldoen. Ontdek welke op- en ombouwmogelijkheden beschikbaar zijn voor de Opel Bedrijfswagen van uw keuze.
ONTDEK ONZE MOGELIJKHEDEN

VIND UW OPEL DEALER.