Rijscholen

OPEL VOOR RIJSCHOLEN.

Ontdek onze voordelen voor rijschoolhouders.

Rijplezier op zijn best! Wij begrijpen dat je een lesauto wilt die alle comfort biedt voor zowel de leerling als de rij instructeur. Je spendeert tenslotte heel wat uren in de auto. Met opties als climate control, perkeersensoren, met leer beklede en verwarmde voorstoelen met massagefunctie of een panoramadak wordt het al een stuk aangenamer. Naast veiligheid, comfort, zuinig rijden en de nieuwste technologie staat een mooi design natuurlijk ook op de checklist. Bij Opel kan je alle punten afvinken en ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. 
Bij Opel profiteer je altijd van interessante kortingen.
Als rijschoolhouder krijg je bij aankoop van een nieuwe Opel niet alleen een scherpe prijs, maar ook nog eens 10% korting bij aanschaf van een nieuwe dubbele bediening of twee gratis Fazub spiegels via onze partner Peter Claassen Dubbele Bedieningen. Informeer bij uw dichtstbijzijnde dealer voor meer speciale kortingen. 
Free2Move Lease.
Wil je naast de kortingen ook nog volledig ontzorgd worden? Profiteer dan van alle voordelen die Free2Move lease te bieden heeft. Bij Free2Move bieden we maatwerk. Zo heb je de mogelijkheid om de verzekering en het vervangend vervoer zelf te verzorgen en kunnen zaken als het lesbord en de dubbele bediening of reclame worden opgenomen in je leasetarief. Groot of klein we bieden voor iedereen een perfecte oplossing. 
ONTDEK FREE2MOVE BUSINESS.
Wij regelen alles zodat je zorgeloos kan genieten van je mooie Opel. Wist je dat? Onze nieuwe Opel Corsa is uitgeroepen tot “Best buy car of Europe 2020”! Een zuinige auto met de nieuwste technologieën, eersteklas comfort en een stoer design. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer en ervaar het zelf!