Skip To Content
Eigenschappen

Opel Combo Electric

Benieuwd naar de eigenschappen?

Laadruimte

Afmetingen
De Combo Electric is vanbuiten compact, maar biedt vanbinnen een zee van ruimte. Met een lengte tot 3.440 mm is zijn laadruimte één van de grootste in zijn klasse.
 
Laadruimte

Met een laadvolume tot 3,8m3 biedt de Combo Electric een flinke transportcapaciteit.1 Ook grotere pakketten schuif je via de wijd openslaande achterdeuren moeiteloos naar binnen.

1 De inhoud van de laadruimte varieert afhankelijk van de gekozen variant.

 
Laadvermogen
Een laadvermogen tot 800 kg betekent dat de Combo Electric niet terugschrikt voor zwaardere ladingen. De overbeladingsindicator1 weegt de lading in de laadruimte en waarschuwt wanneer de wagen te zwaar beladen wordt.

1 Optioneel. 
Opbergvakken
Om je werk overzichtelijk te houden, is de Combo Electric voorzien van een groot aantal praktische opbergvakken in de cabine en de laadruimte.  

Veelzijdigheid

Multifunctionele bank
De multifunctionele passagiersbank biedt comfortabel plaats aan twee passagiers. Klap hem helemaal neer voor extra laadruimte of verander de middelste plaats in een tafeltje voor bijvoorbeeld een laptop.  
Neerklapbare passagiersstoel
Als je helemaal alleen rijdt, met alleen je lading als gezelschap, kun je de passagiersstoel helemaal plat op de grond neerklappen, zodat een flinke ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld kwetsbare pakketten. 
Scheidingswand
Een stevige stalen scheidingswand houdt de lading veilig in de laadruimte. Standaard zonder raam, optioneel leverbaar met een raam.  
Deuren

Om in elke situatie optimaal toegang tot de laadruimte te bieden, is de Combo Electric voorzien van een brede schuifdeur aan rechterkant, of schuifdeuren aan beide zijkanten1.

 

1 Optioneel.

 
Achterkant
De Combo Electric is standaard uitgerust met twee asymmetrische achterdeuren, die tot 180º openslaan, zodat de laadruimte uitstekend toegankelijk is. Optioneel is een hoog openslaande achterklep leverbaar.  
Varianten
Om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van elk bedrijf, is de Combo Electric leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (4,4 m) of lange wielbasis (4,75 m). De versie met dubbele cabine biedt plaats aan vijf inzittenden, inclusief de bestuurder. 

Design

Exterieur
De Combo Electric is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties.  
Interieur
Een hoge zitpositie, ongekende veelzijdigheid, intuïtieve bediening, een groot aantal praktische opbergvakken en het comfort van een personenwagen kenmerken het interieur van de Combo Electric . 
LED-dagrijverlichting

LED-dagrijverlichting1 zorgt dat je overdag beter wordt opgemerkt. Deze stijlvolle verlichting gebruikt bovendien minder energie dan halogeen-verlichting.

 

1 Optioneel.

 

Veiligheid en innovaties

Automatische noodrem-assistent

De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning 1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 

1 Optioneel. De automatische noodremassistent is actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de auto tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9 g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder zo goed mogelijk te ondersteunen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden en de veiligheid.

 
Actieve rijstrook-assistent

Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent1 waarschuwt je wanneer je onbedoeld je rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert je koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  

Optioneel.

 
Verkeersbordherkenning

De Verkeersbordherkenning1 geeft je een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat je je snelheid kunt aanpassen. 

 

1 Optioneel.

 
Airbags
Een airbag voor de bestuurder is op alle versies standaard. De versie met dubbele cabine heeft daarnaast een airbag voor de voorpassagiers en twee zijairbags. Optioneel zijn ook gordijnairbags leverbaar, voor maximale bescherming aan alle kanten. 
Dodehoek-waarschuwing

De dodehoek-waarschuwing1 maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van de Combo Electric naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend.

 

1 Optioneel.

 
Hill descent control

Hill Descent Control1 is een functie van het optionele IntelliGrip-systeem, die de bestuurder helpt om zelfs de steilste hellingen gecontroleerd af te dalen, door automatisch de snelheid en de remkracht te regelen.

 

1 Optioneel.

 
Flankbewaking

De flankbewaking1 gebruikt 12 sensoren om je via het infotainment-scherm en een geluidssignaal te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van je wagen, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omslaat soms niet te zien zijn.

 

1 Optioneel.

 
Surround rear vision

Surround Rear Vision1 gebruikt twee camera's om de omgeving van de wagen in beeld te brengen op het digitale 5-inch scherm. Zo kan de bestuurder alles goed in het oog houden en wordt in- en uitparkeren een stuk veiliger. 

 

1 Optioneel.

 
Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera1 geeft een scherp beeld van het gebied achter de Combo Electric op het 8" infotainment-scherm. Hulplijnen geven de rijrichting en de afstand tot obstakels aan. 

 

1 Optioneel.

 
Head-up display
Het Head-Up display recht boven het stuurwiel toont de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen, zoals je snelheid en navigatie-aanwijzingen. Zo kun je je ogen veilig op de weg houden. 
Aanhangwagen-stabiliteitscontrole
Dit slimme systeem bewaakt continu de stabiliteit van een getrokken aanhanger en past als het nodig is automatisch de snelheid aan om het optreden van gevaarlijke trillingen en zwenkingen te voorkomen. 
Overbeladingsindicator
Voor extra veiligheid bij het transport van zware goederen geeft de overbeladingsindicator in de laadruimte een waarschuwing zodra het maximale laadvermogen van de wagen bijna overschreden wordt of al overschreden is. 

Connectiviteit

Navigatie 

Multimedia Navi Pro met spraakgestuurde bediening en 3D-kaarweergave helpt je om zonder stress op je bestemming te komen. Stel eenvoudig in waar je naartoe wilt en je navigatiesysteem wijst je de weg.

 

 
Draadloos opladen
Nooit meer zoeken naar je oplader. In de Combo Electric laad je je telefoon tijdens het rijden draadloos op via inductie. 
Opel connect
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten, die je helpen om veiliger te rijden en onderweg altijd verbonden te blijven. 

Rijdynamiek

Intelligrip
Het geavanceerde IntelliGrip stemt de chassisfuncties automatisch af op een ondergrond waarop de wielen minder grip hebben, zoals modder, zand of sneeuw. Het systeem biedt de keuze uit vijf standen.  

Video's

Opel+ accessories

Meeting your individual needs

Express yourself with original Opel+ accessories and make the most out of your Combo Cargo. Designed and tested for your Opel.

PIcture may differ from product on sale.

What's next?