SKIP TO CONTENT
Overzicht

Zafira-e Life

Vanaf € 53.711  incl. BTW € 43.599  excl. BTW

De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren. 

VIVARO-E COMBI.

Vervoer tot wel 9 personen in de nieuwe 100% elektrische Vivaro-e Combi.

Bent u op zoek naar de ideale oplossing om uw klanten, werknemers of familie elektrisch comfortabel van A naar B te vervoeren? Dan is de gloednieuwe Vivaro-e Combi de bus voor u!

De Vivaro-e Combi is niet alleen krachtig maar ook nog eens volledig elektrisch en met 9 zitplaatsen is de Vivaro-e Combi uitermate geschikt als Taxibus.

STEL SAMEN

HIGHLIGHTS.

MAXIMALE EFFICIËNTIE.

Stijlvol vervoer zonder uitstoot.

De nieuwe Zafira-e Life biedt comfortabel plaats aan tot 7 personen en is 100% elektrisch. Daardoor is hij niet alleen ongekend stijlvol en veelzijdig, zoals de Zafira Life met verbrandingsmotor, maar rijdt hij volledig zonder uitstoot en heeft hij aantrekkelijke lage gebruikskosten. Hij is leverbaar in twee lengtes, met een keuze uit twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km(WLTP).

 

Baanbrekende innovaties en assistentiesystemen maken elke rit in de nieuwe Zafira-e Life optimaal efficiënt en ontspannen. Om maar een paar voorbeelden te noemen: actieve rijstrookassistent, vermoeidheidsassistent, Head-Up display, achteruitrijcamera en adaptieve Xenon-koplampen.

GRENZELOZE FLEXIBILITEIT.

Op elke situatie voorbereid.

De nieuwe Zafira-e Life is de meest veelzijdige 100% elektrische auto die helemaal is afgestemd op comfortabel vervoer van tot 7 personen. Hij is om te beginnen leverbaar in twee lengtes - van de compacte L1 met een lengte van 4,60 m tot de royale L3 met een lengte van 5,30 m.

 

De nieuwe Zafira-e Life biedt plaats aan tot 7 personen, waarbij u de indeling op diverse manieren kunt aanpassen aan uw behoeften. 

e-INFO.

Altijd exact op de hoogte.
De nieuwe Zafira-e Life geeft u in één oogopslag alle informatie die u tijdens het rijden nodig hebt, zoals het energieverbruik, het resterende rijbereik en oplaadinformatie.  Het fraai vormgegeven digitale e-INFO display geeft alle informatie overzichtelijk weer, zodat u onderweg alles onder controle hebt en uw reis efficiënt kunt plannen. 

OOK VOOR LANGE AFSTANDEN.

Een rasechte volhouder.

De Zafira-e Life biedt u de keuze uit twee batterijtypen, met een maximaal rijbereik van 230 of 330 km(WLTP). Dat maakt hem zowel geschikt voor korte ritjes, bijvoorbeeld om klanten of collega's op te halen op het vliegveld, als voor langere ritten op de snelweg. En altijd zonder uitstoot!

 

De ergonomisch ingerichte bestuurdersplaats, met zelfs een bestuurdersstoel met massagefunctie, maakt elke rit optimaal ontspannen. De bestuurder geniet bovendien van de voordelen van elektrisch rijden, zoals een direct beschikbaar koppel.

COMFORT.

100% elektrische lounge op wielen.

Zodra u instapt, ziet u hoe ruim en luxe ingericht te Zafira-e Life is. Het interieur is bovendien op diverse manieren aan te passen aan elke situatie, om meer ruimte of gemak te creëren voor de passagiers of extra ruimte voor bagage. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen zelfs tegenover elkaar worden gedraait, in een 'lounge-'-opstelling.

Ook wat connectiviteit en infotainment betreft gooit de Zafira-e Life hoge ogen, met onder meer een 7-inch touchscreen en Multimedia Navi1 met Live Navigatie2.  Via Apple CarPlay™ 3 hebben bestuurder en passagiers bovendien toegang tot muziek en gegevens op hun smartphone.

 

1 Optie.

2 Live Navigatie omvat de volgende diensten: Live Traffic, brandstofprijzen, parkeerinformatie, online POI's zoeken, weer en veiligheidswaarschuwingen (niet beschikbaar in Duitsland en Zwitserland).

3 De compatibiliteit en beschikbaarheid van functies kan per apparaat verschillen en is afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

BEKIJK HET DAGELIJKS RIJBEREIK VAN DE ZAFIRA-e LIFE.

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ
Het hart van de nieuwe Zafira-e Life is een krachtige batterij met een capaciteit van 75 kWh en een maximaal rijbereik van 230 of 330 km(WLTP). Het platte batterijpakket is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag. 
BAANBREKEND STIL
De Zafira-e Life rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Dat levert meer rust voor de bestuurder en biedt ook uw passagiers de mogelijkheid in alle rust te praten of te werken. 
REGENERATIEF REMMEN
De nieuwe Zafira-e Life rijdt soepel, niet alleen ten voordele van de passagiers, maar ook voor een maximale energie- en kostenefficiëntie. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u de meeste korte trajecten afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten. 
REGENERATIEF REMMEN
De nieuwe Zafria-e Life gaat efficiënt om met energie. Zodra u tijdens het rijden uw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot uw rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) kunt u op korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, zodat u het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt. 
SNEL EN GEMAKKELIJK LADEN
De nieuwe Zafira-e Life laadt in een mum van tijd op, zodat u en uw passagiers nooit lang hoeven te wachten. De krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 75 kWh heeft een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Zafira-e Life in slechts 30 minuten tot 80% opladen. Dat betekent dat hij met gemak tussen twee ritten is op te laden, zodat hij snel weer klaarstaat voor gebruik. 
ALTIJD PERFECT OP DE HOOGTE
De nieuwe Zafira-e Life is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik.  

OPEL'S ONDERHOUDSABONNEMENTEN VOOR ELEKTRISCHE MODELLEN.

Goed nieuws: elektrische auto's hebben minder bewegende motoronderdelen dan brandstofauto's. Dat betekent minder onderhoudskosten. Met een Opel onderhoudsabonnement voor elektrische auto's bent u bovendien verzekerd van de beste zorg tegen aantrekkelijke tarieven.

LEKKER DUIDELIJK ONDERHOUD

LEKKER DUIDELIJK.

Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 1.

Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.

ABONNEMENT 2.

Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 3.

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.
 • LEKKER DUIDELIJK.

  Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel.
 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ABONNEMENT 1.

  Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Verlengde Garantie

  ABONNEMENT 2.

  Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Premium

  ABONNEMENT 3.

  De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.

ZET NU DE STAP NAAR ELEKTRISCH RIJDEN

Samenwonen, een nieuwe baan of gezinsuitbreiding: het zijn allemaal momenten in het leven waar je bepaalde keuzes moet maken en flexibel moet kunnen zijn. Ook wanneer het om je elektrische auto gaat. Het is in zo’n geval niet handig om vast te zitten aan een jarenlang contract en een specifiek model auto. Gelukkig is er voor die momenten Opel Private Lease Flex. Een unieke optie die je kunt toevoegen aan je Opel Private Lease contract. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 12 maanden te wisselen naar een andere Opel. Dat is nog eens flexibiliteit!

ONTDEK MEER.