Vorige
 • Combo                               Movano                          Vivaro

Volgende
Ivoty-19

International Van of the Year

De nieuwe Opel Combo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen!

Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het Opel Bedrijfswagens nieuws? Meld u dan nu aan voor de Opel Bedrijfswagens nieuwsbrief.

Lees meer

Voorraad

Instappen en wegrijden in uw bedrijfswagen? Dat kan. Kijk naar de beschikbare voorraad Combo's, Vivaro's en Movano's.

Lees meer

Opel4Business

Met Opel4Business gaat u altijd met een goed gevoel op pad omdat u verzekerd bent van de allerbeste service voor uw bedrijfswagen. 

Lees meer

Nieuws en Acties

Lees hier het laatste nieuws over Opel Bedrijfswagens en ontdek welke acties er beschikbaar zijn voor de Combo, Vivaro en Movano.

Lees meer

Leasing

U least eenvoudig uw Opel Bedrijfswagen via Opel Leasing. Vertrouw op het scherpe aanbod van Opel Leasing voor uw bedrijfswagen.

Lees meer

Accessoires

Ontdek Opels aanbod van originele onderdelen, banden, velgen en seizoensproducten voor uw bedrijfswagen.

Lees meer
Combo

Nieuwe Opel Combo

De nieuwe Opel Combo is de ruime én compacte besteller van Opel. Ontdek hier meer over de nieuwe Opel Combo.

Lees meer
Vorige
 • MOVANO

  De Opel Movano is een ster in de wereld van bedrijfswagens. Voor deze krachtpatser is geen klus te groot! Met een ruime diversiteit aan hoogtes, lengtes, voor- en achterwielaandrijving en maximaal toelaatbaar totaalgewicht voldoet de Movano aan elke transportbehoefte.

Volgende
Vorige
 • VIVARO

  De Vivaro is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar.

Volgende
Vorige
 • COMBO

  De Opel Combo staat aan de top van zijn klasse en is voorzien van een hele reeks unieke kenmerken zodat hij op elke taak berekend is. Hij is betrouwbaar, veelzijdig, efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot bijna een ton mee. De Opel Combo is een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf.

Volgende
Vorige
 • OP- EN OMBOUW

  Sinds jaar en dag werkt Opel Bedrijfswagens nauw samen met verschillende ombouwspecialisten om aan de groeiende vraag naar maatwerk te kunnen voldoen. Ontdek welke op- en ombouwmogelijkheden beschikbaar zijn voor de Opel Bedrijfswagen van uw keuze.

Volgende