SKIP TO CONTENT
Combo-e

DE NIEUWE COMBO-e.

100% elektrisch.

De nieuwe Opel Combo-e biedt dé oplossing voor het MKB en andere professionals die emissievrij willen rijden. De Combo-e heeft niet alleen een toonaangevend laadvolume van maar liefst 4,4 m3 , de nieuwe volledig elektrische bedrijfswagen biedt met dubbele cabine ook nog eens plaats aan vijf personen.

INTERIEUR.

RUIM EN TECHNOLOGISCH VOORUITSTREVEND.

Een overzichtelijk dashboard, ongekende veelzijdigheid en een duidelijk infotainment systeem kenmerken het interieur van de Combo. Dankzij de hoge zitpositie heb je uitstekend zicht op de weg. Het uitgebreide aanbod van toonaangevende technologieën en assistentiesystemen varieert van waarschuwingen voor vermoeidheid en verkeersbordherkenning tot Forward Collision Alert met voetgangersbescherming en een automatisch noodstopsysteem. Vooral belangrijk voor de veiligheid van andere weggebruikers is Surround Rear Vision, dat bij rechts afslaan aanrijdingen met fietsers en voetgangers helpt voorkomen. Twee camera’s tonen het beeld van zowel naast als achter de auto.

100% ELEKTRISCH.

ALLES IN ÉÉN.

Dankzij het vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm is de elektrische Opel Combo-e niet alleen perfect voor in de stad, maar ook voor daarbuiten. Afhankelijk van de uitvoering accelereert de Combo-e vanuit stilstand in slechts 11,2 seconden naar de 100 km/h. 

IDEAAL VOOR JOUW BEDRIJF.

WERK EN PLEZIER GAAN GOED SAMEN.

Met een rijbereik van maar liefst 275km(WLTP) en een batterij die tot 80% kan opladen in 30 minuten hoef jij je nooit zorgen te maken. Met ongekende stilte en een topsnelheid van 130 kilometer per uur is de nieuwe Combo-e niet alleen comfortabel in de stad maar ook uitstekend op zijn plek op de snelweg.

ONTVANG ALS EERSTE ALLE UPDATES OVER DE NIEUWE COMBO-e.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Combo-e.