Skip To Content
Accessoires

OPEL+ STIJL.

De Opelaccessoires zijn perfect ontworpen om uw nieuwe Opel een eigen unieke stijl te geven en aan uw wensen aan te passen.

OPEL+ TOURING.

Uw auto zal nog praktischer zijn met Opel+ accessoires. Dakkoffers en fietsendragers maken het vervoeren van spullen nog gemakkelijker en zorgen voor extra ruimte in de auto.

OPEL+VEILIGHEID.

Alle Opel+ accessoires worden streng getest op het gebied van veiligheid. Zodat speciale accessoires, zoals kinderzitjes, uw auto nog veiliger maken.

OPEL+ COMFORT EN ZORG.

De kwalitatieve en praktische Opel+ accessoires zorgen voor nog meer comfort en gemak tijdens het rijden, erg handig voor als u veel onderweg bent. Rijden zal een plezier worden!

OPELBESCHERMING.

Uw nieuwe auto kunt u extra beschermen met de Opel+ accessoires. Zo is de auto optimaal bestand tegen bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden.

Selecteer je Opel model om jouw accessoires te kiezen

Online bestellen

Vind en bestel de perfecte accessoires voor jouw Opel gemakkelijk online en laat ze thuis bezorgen wanneer jou dat uitkomt.

 

 
Bestel accessoires online
Originele Opel wielen & velgen
Voeg prestaties en stijl toe aan jouw auto met een nieuwe set Opel wielen of velgen. De Opel dealer geeft jou graag advies.
 
Ontdek alle wielen en velgen
Opel navigatie
Opel zorgt ervoor dat  je altijd op de juiste weg bent door middel van het updaten van jouw navigatiekaarten.
 
Ontdek de Opel navigatiekaart updates
Opel klassiekers
Opel biedt ook originele Opel onderdelen voor de meest populaire Opel klassiekers. Lees hier meer over de Opel Classic Parts.
 
Ontdek de Opel classic parts