Home

UNLOCK YOUR POTENTIAL.Hoe word je elke dag beter dan de vorige?

Unlock your potential

Hoe word je elke dag beter dan de vorige? Verdiep jij je in details met de ambitie altijd door te ontwikkelen? Precies dat is het verhaal van Timo en Rebecca van der Marel. Door ieder detail, iedere nuance van hun Opel ADAM R2 te kennen verbeteren ze hun prestatie seizoen na seizoen.

Ontmoet ons rallyduo en kom erachter hoe ze het voor elkaar krijgen om hun potentieel te benutten. Bekijk de video voor een introductie en volg ze op de voet tijdens het seizoen dat voert langs rally’s in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Maar ook buiten de sportieve agenda zorgen ze ervoor dat volgers, studenten en BN’ers hun potentieel ontdekken én benutten.

‘Unlock your potential'
Tijdens het rallyseizoen van 2018 komt Opel met een nieuwe campagne: ‘Unlock your potential'. Deze campagne gaat over ambities, durf, doorzettingsvermogen en daadkracht. Samen met een aantal bekende Opel ambassadeurs laten Timo en Rebecca komend seizoen zien dat iedereen in staat is om zijn of haar grenzen te verleggen en hun potentieel maximaal te benutten. Autosport speelt hierin de perfecte metafoor. Timo van der Marel: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk geweest een plan te hebben, om te weten waar ik naartoe wilde. Mij heeft dat gebracht tot de top in de rallysport. Maar het draait niet alleen om mij. Als ik aan mijn potentieel denk, denk ik ook aan mijn auto en monteurs. Alleen met een optimale afstelling en voorbereiding kan ik mijn niveau laten zien.”