Home

De Opel Movano met een CITYBOX laadbak. De Opel Movano voorziet in elke transportbehoefte.

De Opel Movano kan nu ook worden geleverd met een gesloten laadbak van cityBOX. De specialist en marktleider op het gebied van laadbakken is aangesloten bij het uitgebreide Opel Certified Conversions programma. De veelzijdige Opel Movano met cityBOX laadbak voldoet aan alle kwaliteitseisen van Opel Bedrijfswagens en de fabrieksgarantie van twee jaar geldt zowel voor de bedrijfswagen als voor de ombouw.

Met de Opel Movano cityBOX kunnen nog meer klanten op maat worden bediend. cityBOX voorziet de Movano van een lichtgewicht, polyester laadbak met vlakke wanden die zeer geschikt zijn voor het aanbrengen van belettering. Dankzij de hoge bouwkwaliteit en het duurzame karakter van polyester kan de laadbak tegen een stootje én de cityBOX met geïntegreerde ladingzekering biedt optimale bescherming van de lading. De Dhollandia laadklep met maximaal 1000kg hefvermogen vergemakkelijkt daarbij het laden en lossen.

Het lage eigen gewicht van de Opel Movano én het lage gewicht van de laadbak maakt een laadvolume van 20,5 m3 in combinatie met een hoog laadvermogen tot maximaal 1.000 kilo mogelijk. Voor uiteenlopende mobiliteitsbehoeften is de Opel Movano cityBOX leverbaar met keuze uit vier chassislengtevarianten en voor- en achterwielaandrijving.

Maatwerk en een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen zijn belangrijke kernwaarden voor Opel Bedrijfswagens, dat constant op zoek is naar nieuwe ombouwspecialisten om het Opel Certified Conversions programma verder uit te breiden. Met de fabrieksgoedkeuring is cityBOX nu officieel ‘Opel Certified Converter’. Het Nederlandse bedrijf is actief in heel Europa en onderscheidt zich door zijn efficiënte serieproductie. Daardoor biedt cityBOX een prijstechnisch interessant product met een continue hoge kwaliteit.