Home

120 dingen die een Opel-fan gedaan moet hebbenOpel Fan Festival van 23 tot 26 mei

120 dingen die een Opel-fan gedaan moet hebben

Als Opel-fan zijn er bepaalde zaken die je gedaan moét hebben. Het Britse Opel Post - het online magazine voor werknemers en vrienden van Opel – stelde een lijst samen met 120 dingen die je als Opel-liefhebber gedaan moet hebben. Tijdens het Opel Fan Festival op het circuit van Oschersleben (23-26 mei) kun je al heel veel dingen van die Opel-bucket list afstrepen.

Back to the Roots

Het Opel Fan Festival belooft een fantastisch spektakel te worden. Het circuit wordt omgetoverd in een waar Opel-walhalla. Onder het motto van ‘Opelsleben XXIV – Back to the Roots’ maken we er een groot feest van. XXIV staat overigens voor 2019.

Spannend!

Tijdens het Opel Fan Festival presenteren we bovendien twee nieuwe modellen: de nieuwe Zafira Life en een nog te onthullen showauto van Opel. Spannend! Bezoekers van het Opel-event kunnen ook 120 dingen ontdekken die een Opel-fan gedaan moet hebben. Waar moet je dan allemaal aan denken? We zetten een paar voorbeelden op een rij.

• De koplampen van een Opel GT inschakelen
• Een nachtritje maken met een Opel met slimme matrix-verlichting
• Ontdekken welke beroemdheid in een rechtsgestuurde Opel Insignia rijdt in Engeland (hint: de bestuurder is fan van voetbal en is al jaren betrokken bij Opel)
• Een verborgen haai vinden in het interieur van een Opel
• Nieuwe vrienden maken achterin een Opel Rekord Caravan
• Een Manta-Teller bestellen: een culinaire highlight bestaande uit currysaus, chips, mayonaise en ketchup.

De complete lijst

Benieuwd naar de complete lijst? Check dan hier het artikel van Opel Post.