Home

5 stoere opties voor Opel Grandland X.Accessoires met een X-factor.

Opel Grandland X

Je auto een persoonlijke touch geven? Bij Opel is er heel veel mogelijk! Zo ook bij de nieuwe Grandland X. We selecteren vijf stoere Grandland X-opties en accessoires die vast en zeker in de smaak zullen vallen.

OPTIE 1: Trekhaak, afneembaar

Één van de vijf meest geselecteerde opties op de Opel Grandland X is de afneembare trekhaak, gemaakt van hoogwaardig staal. De trekhaak past perfect bij onze SUV, want een Grandland X heeft een fors trekgewicht. De instapper met 131 pk sterke benzinemotor in combinatie met handgeschakelde zesbak mag al 1.350 kilogram trekken. De topdiesel met 177 pk mag geremd zelfs 2.000 kilogram trekken. De trekhaak (kogeldruk 70 kilogram) is superhandig natuurlijk, helemaal omdat ‘ie afneembaar is. Als je hemt niet gebruikt, verwijder je hem heel eenvoudig. Prijs: 799 euro.

Opel Grandland X

OPTIE 2: Sportieve aluminium pedalen

Ook je voeten verdienen verwennerij. Kijk daarom eens naar onze OPC Line RVS-pedaalbekleding. Met deze opvallende RVS-pedalen geef je het interieur een extra sportieve uitstraling. De set is gemaakt van geborsteld, gepolijst metaal. Lekker robuust dus. Een genot om naar te kijken toch? Prijs: 99 euro.

Opel Grandland X

OPTIE 3: Zilverkleurige dakrails

Ook de zilverkleurige dakrails hoort thuis in de lijst met vijf meest geselecteerde opties op de Opel Grandland X. Niet verwonderlijk, want de Grandland X krijgt er een extra sportieve uitstraling van. Bovendien sluit de dakrails perfect aan bij de lichtmetalen wielen en andere zilverkleurige details op de Grandland X. De zilverkleurige dakrails is niet leverbaar in combinatie met het panoramadak met elektrisch bedienbare zonwering. Prijs: 299 euro.

Opel Grandland X

OPTIE 4: Dakkoffer met X-factor

Toe aan wat extra bagageruimte? Kijk dan eens naar de verschillende dakkoffers. Wij zijn fan van dakkoffer 520l Thule "Excellence" omdat deze elegante dakkoffer (2.180 x 940 x 400 mm) met tweekleurig design (glanzend zwart en titan-metallic) is voorzien van een grote X. Jawel, een dakkoffer speciaal voor de Grandland X! Leuk hè!? Dankzij het Power-Click-snelmontagesysteem kan de dakkoffer met één hand snel en veilig vastgezet worden. Handig toch? Ook fijn om te weten: dankzij minimale luchtweerstand genereert de dakkoffer zeer weinig windgeluid en trillingen. Je kan de 26 kilogram lichte dakkoffer (520 liter inhoud) aan beide zijden openen. Het draagvermogen bedraagt 75 kilogram. Prijs: vraag de dealer.

Opel Grandland X

OPTIE 5: Scheidingsrooster laadruimte

Maakt een huisdier deel uit van de familie? Gezellig! Een huisdier veilig vervoeren is belangrijk en wordt extra eenvoudig met ons speciaal ontworpen scheidingsrooster van de laadruimte. Het zwarte rooster, gemaakt van staal, vormt een stevige, perfect passende afscheiding tussen de passagiers- en bagageruimte. Het rooster wordt achter de hoofdsteunen van de achterbank bevestigd. De achterbank kan ook wanneer het rek geplaatst is worden neergeklapt en het skiluik kan normaal gebruikt worden. Kortom: we hebben aan alles gedacht. Prijs: 229 euro.

Opel Grandland X