Home

De nieuwe Opel Vivaro!Nieuwe maatstaf in het bedrijfswagensegment

Opel Vivaro 2019

Efficiënt, flexibel en verkrijgbaar in maar liefst drie carrosserie- en lengtevarianten. De nieuwe Opel Vivaro staat klaar voor een succesvolle entree in de markt voor middelgrote bedrijfswagens. Sinds de introductie in 2001 zijn er wereldwijd maar liefst één miljoen exemplaren geproduceerd. De derde generatie heeft dankzij zijn praktische mogelijkheden en talrijke innovaties alles in zich om dat succes voort te zetten.

Opel Vivaro 2019

Drie verschillende lengtevarianten

De nieuwe Vivaro is gebaseerd op een gloednieuw platform en biedt een uitgebreide reeks voorzieningen, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van gebruikers. De Vivaro is er als Gesloten Bestelwagen, Dubbele Cabine met zes zitplaatsen en Platform Cabine voor verschillende soorten opbouw. Tevens zal de Vivaro voor het eerst in drie lengtevarianten worden aangeboden: 4,60 meter, 4,95 meter en 5,30 meter. In de langste variant kun je dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel voorwerpen tot maar liefst 4,02 meter vervoeren.

Opel Vivaro 2019

Trekgewicht van 2.500 kilogram

Niet alleen met lange voorwerpen, maar ook met zware spullen kan de nieuwe Vivaro prima uit de voeten. De versie met een laadcapaciteit van 6,6 kubieke meter heeft zelfs een laadvermogen van 1.400 kilogram, dat is maar liefst 200 kilogram meer dan zijn voorganger! Het maximale trekgewicht steeg nog eens met 500 kilogram naar 2.500 kilogram. De goederen inladen is kinderspel dankzij de elektrisch te openen schuifdeur.

Opel Vivaro 2019

Talloze veiligheidssystemen

Ook op de bouwplaats staat de Vivaro zijn mannetje. Dankzij het geavanceerde IntelliGrip tractiecontrolesysteem heb je grip op allerlei soorten ondergrond. Moet je echt het terrein in? Dan is er altijd nog de versie met vierwielaandrijving van de gerenommeerde specialist Dangel. Daarnaast geniet je van een ontspannen rit door systemen als een head-up display, 180 graden achteruitrijcamera, Forward Collision Alert en Automatic Emergency Braking.

Vanaf eind februari bestelbaar

Ben je benieuwd hoe de nieuwe Vivaro jouw werk makkelijker kan maken? Hij is vanaf eind februari te bestellen en vanaf september leverbaar in Nederland.

Opel Vivaro 2019