Skip To Content
Home

Deze elektrische Opel-modellen komen in 2021Op welke zit jij te wachten?

Opel Corsa-e

Om eind 2024 het doel om van elk Opel-model een volledig elektrische of een plug-in hybrideversie te hebben, te behalen gaan we in 2021 lekker door met het introduceren van diverse nieuwe modellen. Dit jaar staan er vier op stapel. Wil jij weten welke? Lees dan snel verder!

9 geëlektrificeerde modellen

In 2021 komen er 4 elektrisch aangedreven modelvarianten bij. Dat betekent een bijna een verdubbeling van het huidige aanbod. Opel komt daarmee eind 2021 op negen geëlektrificeerde modellen.

Nieuwe Astra

Een belangrijke rol is weggelegd voor de volledig nieuwe Opel Astra die in 2021 wordt gepresenteerd. De Astra komt in het belangrijke, mainstream C-segment dat traditioneel in Europa een belangrijk deel van de autoverkoop voor haar rekening neemt. Van dit model zal ook een geëlektrificeerde variant worden geïntroduceerd.

Bedrijfswagens

Opel is een van de weinige merken die ook het aanbod van elektrisch aangedreven bedrijfswagens in sneltreinvaart uitbreidt. Opel zal in 2021 van elke lichte bedrijfswagen een elektrisch aangedreven versie aanbieden. Elektrificatie is vooral belangrijk in het lichte bedrijfswagensegment. Of het nu gaat om een distributievoertuig voor de laatste kilometers of een bedrijfswagen voor professionals. Met de Combo, Vivaro en Movano biedt Opel straks emissievrije mobiliteit in talloze configuraties.

Overzicht nieuwe introducties 2021

  • Opel Astra
  • Opel Combo-e Cargo
  • Opel Combo-e Life
  • Opel Movano-e

Huidige range van elektrische modellen

Ons huidige gamma bestaat voor een deel al uit volledig elektrische en plug-in Hybrid modellen zoals de Opel Grandland X Hybrid met 300 pk vermogen en 520 Nm koppel, de Opel Corsa-e, de nieuwe Mokka-e (start levering in Nederland: 2021), de Opel Vivaro-e en de Opel Zafira-e Life. Bekijk de highlights van 2020 hieronder om te ontdekken welke stappen wij het afgelopen jaar hebben genomen naar een elektrische wereld.True/False

Met oog op de komst van onze nieuwe elektrische modellen hebben we een nieuwe serie gecreëerd die alle feiten en fabels over elektrisch rijden aan de kaak stelt. Benieuwd wat waar of niet waar is rondom elektrisch rijden? Bekijk onze video's hier.

Stel samen en bestel online

Liever direct jouw nieuwe elektrische Opel samenstellen of zelfs online bestellen met Opel Private Lease?