Skip To Content
Home

Opel Corsa-e en Mokka-e hebben grotere actieradiusTot 22 km extra rijplezier

Grotere actieradius Corsa-e en Mokka-eGoed nieuws voor wie graag elektrisch wil rijden, maar de actieradius nog wat spannend vindt. De Opel Corsa-e en Mokka-e hebben dankzij enkele technische aanpassingen namelijk een aanzienlijk grotere actieradius gekregen. Dat is nu vastgesteld met de officiële WLTP-cyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure), maar ook merkbaar in de dagelijkse praktijk.

Grotere actieradius Corsa-e en Mokka-e

Tot 22 km extra actieradius

De actieradius van de Opel Corsa-e en Mokka-e bedraagt nu respectievelijk 359 en 338 kilometer (WLTP). Dat is tot wel 22 km meer dan voorheen. Dat is onder meer te danken aan de optimalisering van de HVAC- (verwarming, ventilatie, airconditioning) en aandrijfsystemen van de Opel Corsa-e en Mokka-e. Ook verbeterde banden dragen eraan bij.

Grotere actieradius Corsa-e en Mokka-e

Voordeel in de winter

Extra actieradius is altijd fijn, maar de verbeteringen bieden ook een groot voordeel in het komende winterseizoen. Zo is het rendement van de warmtepomp nu nog hoger dan voorheen. Daardoor warmt het interieur extra snel op. Warmtepompen zijn efficiënter dan conventionele HVAC-systemen, omdat ze minder energie van de batterij vragen. Ook dat komt weer ten goede aan de actieradius.

Grotere actieradius Corsa-e en Mokka-e