Skip To Content
Home

Handige tools van OpelDeze Opel-accessoires zijn een must-have in de auto

Opel tools

Ga je met de Opel op vakantie, boodschappen doen of naar de supermarkt? Dan mogen deze handige accessoires absoluut niet ontbreken. We zetten drie handige tools uit de Opel Collection op een rij.

Opel Rolmaat

Benieuwd of de nieuwe meubels in de auto passen? Met deze Opel Rolmaat weet je het zeker. Het meetlint is maar liefst vijf meter lang, waarmee je ook gemakkelijk een Opel Movano kunt opmeten. De rolmaat is van een handige draagclip voorzien waardoor je hem niet snel kwijtraakt. Raak je hem toch kwijt? Dan kun je hem dankzij de felgele behuizing gemakkelijk terugvinden. De Opel Rolmaat is hier verkrijgbaar.

Opel Rolmaat

Opel Multitool

Bespaar jezelf gesjouw met een gereedschapskist met deze handige multitool. Die is slechts 10,3 centimeter lang en 3,6 centimeter breed. Behalve een tang bevat hij ook een mes, zaagje, glassnijder en bitadapter voor negen bitjes. Je komt dus niet snel gereedschap tekort. De multitool kun je hier direct bestellen.

Opel Multitool

Opel Multitool

Opel werkplaatslamp

Of je nu ’s avonds gaat wandelen of iets kwijt bent, een zaklamp komt altijd van pas. Deze werkplaatslamp is precies wat je nodig hebt. Hij is robuust, compact en geeft lekker veel licht. Hij is slechts 16,7 centimeter lang, heeft een doorsnede van 2,4 centimeter en weeg 63 gram. Daardoor kun je hem gemakkelijk in de auto opbergen.

De behuizing bestaat uit slagvast kunststof, waardoor de zaklamp goed tegen een stootje kan. Dankzij de felle LED-verlichting sta je nooit in het donker. De werkplaatslamp wordt inclusief drie AAA-batterijen geleverd en is hier verkrijgbaar.

Opel werklamp

Alles voor je Opel

Zoek je nog meer handige accessoires? De Opel Collection bevat ook ijskrabbers, spiegelsponsen, Bluetooth-speakers en smartphone-houders. Ook voor rétro-sokken, -kleding en tattoo’s kun je er terecht.