Home

Kleur van auto zegt iets over je persoonlijkheidBij Opel zijn alle kleuren mogelijk

Opel Insignia Exclusive

Kleurpsychologen hebben vastgesteld dat de kleur van je auto iets zegt over je persoonlijkheid. De grote vraag: wat? We zetten de kleuren met bijbehorende kenmerken even op een rij.

Zwart: Je wordt graag serieus genomen maar wilt ook een beetje mysterieus overkomen. Zwart is een indicator van kracht en van stijl.

Grijs: Je wil het liefst opgaan in de massa en zo min mogelijk opvallen. Je speelt op safe. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Opel Insignia Exclusive

Wit: Orde en regelmaat zijn de kenmerken die passen bij iemand met een witte auto. Het interieur is vaak een helemaal schoon, net zoals het huis van deze persoon.

Blauw: Heb je een blauwe auto? Dan ben je wel in voor een gokje en niet bang om gezien te worden op de weg. Vooral lichtblauw is een vrolijke en sociale kleur.

Rood: Rood is over het algemeen een knalkleur en sluit goed aan op mensen die op zoek zijn naar aandacht. Here I am, look at me!

Roze: Een roze auto? Dan ben je als het goed is een vrij emotioneel persoon. Je praat graag over je gevoelens en toont graag je emotie. Prima eigenschappen.

Opel Insignia Exclusive

Paars: Je bent een ware kameleon en laat je niet makkelijk in een hokje plaatsen. Je kunt goed multitasken en doet soms honderd dingen tegelijk, ook tijdens het rijden. Niet heel verstandig natuurlijk. Gelukkig kan in een Opel van alles nu handsfree!

Kleur heel persoonlijk

Een kleur is altijd heel persoonlijk, Opel realiseert dat als geen ander. Toch rijden er in Nederland vaak zwarte, grijze en witte auto’s rond. Waarom geen kleur die perfect bij jou past? Om die reden introduceerde Opel het programma Opel Exclusive, waarbij alle kleuren mogelijk zijn.