Home

Flitsmeister nu beschikbaar via Apple CarPlaySupersnel verkeersinformatie dankzij Intellilink-infotainmentsysteem

Apple CarPlay

Snelheidsboetes zijn nooit leuk. Gelukkig zijn er systemen om de kans op een boete zo klein mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de mobiele applicatie Filtsmeister, die waarschuwt voor flitsers. Het gebruik van die app is nu nog makkelijker dan ooit!

Standaard op Intellilink-infotainmentsysteem

Flitsmeister is namelijk per direct beschikbaar via Apple CarPlay! Dat zit standaard op het intelligente Navi 4.0 Intellilink-infotainmentsysteem in jouw Opel. Daarmee blijf je via het 7-inch of 8-inch touchscreen moeiteloos op de hoogte van alle flitsmeldingen.

Verkeerssituaties

De applicatie zorgt ervoor dat je niet te hard rijdt, maar waarschuwt ook voor gevaarlijke verkeerssituaties. Bij een stilstaand voertuig, filevorming, werkzaamheden, brugopeningen of wegafsluitingen weet je tijdig waar je aan toe bent.

Apple CarPlay

Naadloos je Iphone koppelen

Naast Flitsmeister bedien je via Apple CarPlay ook talloze andere applicaties. Het besturingssysteem koppelt naadloos je iPhone met het infotainmentsysteem in de auto en de bekende layout van de iPhone blijft behouden. Zo kun je bellen, sms’en, muziek luisteren of navigeren via de applicatie. Zelfs Siri - de mobiele assistent van Apple - functioneert in de auto. Het installeren gaat vrij makkelijk: sluit de USB-lightningkabel aan en het IntelliLink-infotainmentsysteem detecteert automatisch je telefoon. Via het icoon op het touchscreen start je Apple CarPlay.

Alle modellen geschikt voor Apple Carplay

Heb je geen Navi 4.0 Intellilink-infotainmentsysteem in jouw Opel? Flitsmeister geeft om het half uur informatie over files en flitsers op alle grote radiostations in Nederland. Wil je echter met één druk op de knop alle verkeersinformatie weten, muziek afspelen en navigeren of telefoneren? Informeer dan bij de Opel dealer naar een Opel met het slimme Navi 4.0 Intellilink-infotainmentsysteem. Of bezoek deze pagina met een overzicht van modellen die geschikt zijn voor Apple CarPlay.