Home

Grandland X groots in…Oordeel lezers van Duitse tijdschriften overduidelijk

Opel Grandland X

Altijd leuk om een prijs te krijgen voor iets waar je goed in bent. Volgens lezers van de Duitse tijdschriften Off Road en SUV-Magazin blinkt onze Opel Grandland X ergens zeer sterk in uit.

Trots

Wat dat is? In off-roaden! De Opel Grandland X is bij de toekenning van de Off Road Awards zelfs de topfavoriet in de klasse 2WD-SUV. De off-road kwaliteiten van de Grandland X vallen dus in de smaak. En daar zijn we trots op.

Opel Grandland X

Grip, grip en nog eens grip

De Grandland X oogt lekker groots en heeft slimme technologie aan boord om rijden op het onverharde eenvoudiger te maken. Een voorbeeld is IntelliGrip tractiecontrole dat het vermogen zo efficiënt mogelijk kan verdelen en waar nodig de wielen kan afremmen om zoveel mogelijk grip te creëren.

Opel Grandland X

Ook Crossland X favoriet

Ook de kleinere Opel Crossland X valt in de smaak bij lezers van beide tijdschriften. De Crossland X eindigde in de klasse 2WD-SUV zelfs op de derde plaats, vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en veelzijdige mogelijkheden. De lezers van Off Road kiezen al sinds 1982 elk jaar hun favoriete off-roadmodellen en SUV’s. Dit jaar deden de lezers van het zusterblad SUV Magazin voor het eerst mee aan de verkiezing. Meer dan 43.500 stemmen zijn uitgebracht. De lezers konden kiezen uit 174 modellen in twaalf categorieën.

Opel Crossland X