Home

Opel GT X Experimental in Actie Belangrijk Opel-model

Opel GT X Experimental Concept

De Opel GT X Experimental is in meerdere opzichten een belangrijke auto voor Opel. Daarom willen we jullie deze video - waarin de GT X uitgebreid in actie te zien is - niet onthouden.

Toekomstvisie

Waarom is de GT X Experimental dan zo belangrijk? Nou, dit studiemodel belichaamt Opels merkwaarden en toekomstvisie en legt de basis voor de producten die in de toekomst gaan verschijnen. Kijk vooral naar het design en dan met name naar de neuspartij.

Opel GT X Experimental Concept

Opel Vizor

Daar vinden we de ‘Opel Vizor’; een nieuw designelement dat het vooruitstrevende karakter van Opel uitstraalt. Het omkadert alle hightech en merkelementen in het front, achter donker plexiglas, zoals het LED Blitz-logo die in diverse kleuren weergeeft welke status de auto heeft, en de LED Matrix-verlichting, de vleugelvormige dagrijverlichting en alle camera’s en sensors van de assistentiesystemen en de autonome rijfuncties. Deze kenmerkende Opel Vizor wordt in de loop van het volgende decennium een heel belangrijk designelement voor alle Opel-modellen.

Opel GT X Experimental Concept

Elektrische auto’s

Ook opvallend: de Opel GT X Experimental is een volledig elektrische auto, voorzien van een compacte 50 kWh lithium-ion-batterij van de nieuwste generatie, met de mogelijkheid van inductieladen. Waarom elektrisch? Omdat er in de toekomst verschillende elektrische Opel-modellen gaan verschijnen. We trappen af met een volledig elektrische variant op basis van de volgende generatie Opel Corsa. Die komt al in 2019!