Home

De media over Opel Insignia GSIDiverse reviews op een rij

Opel Insignia GSI

Een auto als de Opel Insignia GSI verdient een spectaculaire introductie. Diverse Nederlandse titels reden daarom met de auto op de openbare weg én op het circuit. Dit zijn de eerste bevindingen.

Autovisie

“Opel heeft het GSi-label uit de rekken getrokken en afgestoft. En zie hier de eerste nieuwe auto met de drie bekende letters: de Opel Insignia GSi. De stoelen zijn heel goed verstelbaar, verwarmbaar en hebben massagefunctie. Het mooie is dat de stoelen niet te zwaar zijn. Afgezien van het kunstmatige motorgeluid is de auto zelf helemaal niet verkeerd. Vooral het onderstel maakt indruk.” BEKIJK HIER DE COMPLETE VIDEO.

Opel Insignia GSi

Autoweek

“De performance en de manier waarop de Insignia GSI zijn vermogen kwijt kan, is erg goed. Alle 260 pk’s in het geval van de benzineversie komen heel goed naar de weg. De vierwielaandrijving is goed en je voelt je uitstekend thuis in de Insignia. De besturing is fijn, de lichtvoetigheid is fijn en de achttraps automaat schakelt goed. Je bent de hele tijd prettig aan het rijden.” BEKIJK HIER DE COMPLETE VIDEO.

Opel Insignia GSi

AutoRAI.nl

“De sportieve lijnen, de krachtige bumpers en de scherpe spoiler aan de achterkant doen de Insignia GSi scherp smoelen. Dankzij vierwielaandrijving houdt de Insignia GSi zich zelfs op het natte gedeelte indrukwekkend goed staande. Pas als alle elektronische hulpmiddelen worden uitgeschakeld krijgen we ‘m uit balans. Keurig. De GSi Performance Sport Seats bieden uitstekende ondersteuning. Het label GSi maakt op de Insignia een succesvolle rentree.” LEES HIER DE COMPLETE TEST.

Opel Insignia GSi

TopGear.nl

“Het onderstel is aangepast, de veren, de remmen, de software voor de automaat en het ESP, hij heeft een intelligent dingetje met torque vectoring in combinatie met vierwielaandrijving (dat al wel leverbaar was) en heel fijn zittende ergonomische racestoelen. Tel daar nog wat versieringen bij op en je hebt een dikke zakensedan met 260 pk en vierwielaandrijving die strak rijdt, snel (sneller dan de OPC op de Ring beweert Opel) en luxe is uitgerust.” LEES HIER DE COMPLETE TEST.

Opel Insignia GSi

De nieuwe Opel Insignia GSI is er als Grand Sport en als ruime Sports Tourer. Wist je dat er naast een 260 pk sterke turbobenzinemotor ook een krachtige biturbodieselmotor met 210 pk leverbaar is? Jazeker! Meer weten over onze Opel Insignia GSI?