Home

Opel draagt steentje bij aan zorgsectorMobiel blijven, juist in deze tijd

Opel Zorgheldenauto

Opel draagt zijn steentje bij aan de Nederlandse zorgsector, maar zorgt er ook voor dat iedereen met een Opel mobiel blijft. Het motto #OpelOpen benadrukt dat de Opel-dealers er juist ook in deze tijden voor hun klanten zijn.

Goede bereikbaarheid

Ook in deze uitdagende tijd is een goede bereikbaarheid van de Opel-dealer gegarandeerd. Klanten kunnen als vanouds per telefoon, e-mail of met de myOpel app inspecties, klein en groot onderhoud, reparaties en schadebeoordelingen regelen. De showrooms zijn ook open.

Strikt protocol

Dealers volgen een strikt protocol om ervoor te zorgen dat klanten veilig langs kunnen komen, in de wetenschap dat de RIVM-richtlijnen nageleefd worden. Ook de levering van originele reserveonderdelen gebeurt volgens de geldende richtlijnen en is veilig.

Zorgsector

Opel geeft speciale aandacht aan medewerkers uit de zorgsector. Veilige en betrouwbare mobiliteit is met name voor deze doelgroep cruciaal tijdens deze crisis. Om die reden verleent de Opel-dealer voorrang aan zorgmedewerkers in het geval dat hun auto reparatie of onderhoud nodig heeft. Ook wordt de auto – indien gewenst – gratis opgehaald en weer geretourneerd.

Opel Zorgheldenauto

#Zorgheldenauto

Toch gaat Opel nog een stapje verder. Opel participeert ook in de landelijke campagne #zorgheldenauto. Dankzij dit initiatief, dat deelnemers kent vanuit de volle breedte van de autosector in Nederland, zijn inmiddels vele honderden zorghelden voorzien van gratis beschikbaar gestelde auto’s, waaronder een aantal namens Opel Nederland. Zo zorgt Opel ervoor dat elke zorgmedewerker veilig, snel en zorgeloos naar het ziekenhuis kan reizen.

Opel Zorgheldenauto