Home

Opel speelt voor SinterklaasWie zoet is, krijgt… wielen

Opel Sinterklaas

December, dé feestmaand van het jaar. We trappen af met Sinterklaas. Opel heeft genoeg leuke cadeautjes op wielen voor de Sint om er een geslaagde pakjesavond van te maken.

Loopfiets

Deze gloednieuwe loopfiets van Opel Design zorgt ongetwijfeld voor de nodige vreugde bij kleine kinderen. De zit is in hoogte verstelbaar zodat kinderen vanaf een leeftijd van drie jaar ervan kunnen genieten, ook als ze al wat groter zijn. De houten loopfiets heeft een frisse kleurstelling en heeft hier en daar subtiele Opel-logo’s. Op het stuur zijn rubberen handgrepen geplaatst voor veilige grip. Wordt geleverd in een fraaie doos en hij kost 89,90 euro, inclusief BTW.

Opel Sinterklaas

ADAM politie-auto

Deze ADAM politie-auto is haast niet meer weg te denken uit de kinderkamer. Deze Little ADAM is geschikt voor de kleintjes in de leeftijd van één tot vier jaar. Hij is solide gebouwd, heeft zacht rollende wieltjes van het merk Continental en maakt indruk met zijn blauwe toeter en ADAM-velgen in boemerangdesign. Cool toch? Hij weegt ongeveer vijf kilogram en heeft een stuurwiel met claxon, een zitting met zachte bekleding, koplampen en achterlichten van doorzichtig materiaal en – jawel! - een trekhaak aan de achterzijde. Hij kost 99,00 euro inclusief BTW.

Opel Sinterklaas

Retro-trapauto

Hoe retro wil je het hebben? Deze fraaie Opel trapauto is gemaakt van metaal en heeft een nostalgische retro-look. De wielen zijn uitgerust met rubber om op elke ondergrond vrijwel geruisloos te kunnen rijden. Check ook de grille met Opel-logo. De auto is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Overigens kan deze trapauto ook dienen als decoratief object. Hij kost 119,00 euro, inclusief BTW.

Opel Sinterklaas