Home

Dit kost een Opel Zafira LifePraktische gezinsauto vanaf €31.499

Opel Zafira Life

Zeven zitplaatsen, twee lengtematen en een zee aan ruimte. De nieuwe Opel Zafira Life is misschien wel de meest praktische gezinsauto die er te koop is. Met comfortverhogende functies zoals de IntelliGrip-tractiecontrole, veiligheidssystemen met camera en radar en de elektrisch bedienbare schuifdeuren heb je het gevoel dat je met een VIP-shuttle onderweg bent. De nieuwe Opel Zafira Life is er vanaf €31.449, exclusief BTW/BPM.

Standaard innovatieve technologieën

Voor dat geld stap je in de Zafira Life Innovation die standaard als ‘Lengte 2’-variant uitgevoerd is. Tot de standaarduitrusting behoren diverse innovatieve technologieën zoals Cruise Control met Speed Limiter en een Multimedia Radio-infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google gelanceerd in Nederland).

Opel Zafira Life

Twee elektrische schuifdeuren

Het ruime interieur maak je eenvoudig warm en sfeervol met de drie leeslampen achterin, sfeerverlichting en de automatische klimaatcontrole met twee zones. Via het optionele HiFi-pakket met tien premium speakers laat je iedereen meegenieten van de muziek. Heb je je handen vol bij het openen van de deur? Geen nood, want de tweede en derde zitrij zijn makkelijk toegankelijk via de twee automatisch te openen schuifdeuren. Die openen zeer eenvoudig met een voetbeweging onder de dorpel door.

Opel Zafira Life

Een praktisch interieur

Ook de zitplaatsen zijn volledig naar eigen smaak in te delen. De Zafira Life biedt standaard – afhankelijk van de lengte- zes tot zeven zitplaatsen. De tweede en derde zitrij – die beide uit twee losse stoelen bestaan - staan op rails waardoor zij makkelijk zijn te verschuiven of neer te klappen. Met de optionele met leer beklede stoelen maak je het lounge-gevoel helemaal compleet.

Opel Zafira Life

Minimaal 370 Nm koppel

Deze luxe VIP-shuttle is standaard uitgerust met de 2,0-liter turbodieselmotor met 110 kW (150 pk) en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Wil je liever wat meer vermogen? De Zafira Life is ook verkrijgbaar met een 2,0-liter dieselmotor met 130 kW (177 pk) die gekoppeld is aan een automatische achttrapstransmissie. Beide motoren hebben een maximumkoppel van respectievelijk 370 en 400 Nm bij 2.000 toeren per minuut. Met de krachtigste dieselmotor accelereert de Zafira Life van 0 naar 100 km/u in 10,4 seconden. De topsnelheid is 185 km/u.

Opel Zafira Life

Elektrische variant in 2021

In 2021 komt ook de volledig elektrische Zafira Life op de markt. Opel streeft er met zijn strategische plan PACE! naar om vanaf 2024 van elk model een geëlektrificeerde variant te hebben. Meer informatie over de nieuwe Opel Zafira Life vind je op Opel.nl of bij de Opel-dealer.