Home

Nieuwe Opel Zafira Life in Brussel!Wereldpremière op Het Autosalon 2019

Opel Zafira Life - Het Autosalon 2019 - Brussel

Opel pakt uit tijdens Het Autosalon 2019 in Brussel met de wereldpremière van de gloednieuwe Opel Zafira Life! De vierde generatie van de praktische MPV is nog ruimer dan zijn voorganger. Dankzij het gewaagde design en het evenwichtige design staat de Zafira Life voor fun-to-drive en praktisch gebruiksgemak.

Maar liefst negen zitplaatsen

De comfortabele MPV is leverbaar in drie lengtevarianten: een 4,60 meter lange ‘Small’-versie, een 4,95 meter lange 'Medium'-variant en een 5,30 meter lange 'Large'-uitvoering. Als klap op de vuurpijl is de Zafira Life met maar liefst negen zitplaatsen uit te rusten, ongeacht de uitvoering. Daardoor is de nieuwe MPV de perfecte combinatie van ruimte, uitzonderlijk comfort, state-of-the-art infotainment en intelligente rijhulpsystemen.

Opel Zafira Life - Het Autosalon 2019 - Brussel

Minimaal 1.500 liter bagageruimte

De vorige drie generaties Opels Zafira waren al ruimtewonders, maar de nieuwe Zafira Life doet daar nog een schepje bovenop. Naast de slimme schuifdeuren die je met één voetbeweging kan openen heeft de Zafira Life ‘Small’ een bagageruimte van 1.500 liter. Wil je echt veel meenemen? Kies dan de Zafira Life ‘Large’ met een bagageruimte van maar liefst 4.500 liter!

Opel Zafira Life - Het Autosalon 2019 - Brussel

Een flexibel interieur

Dankzij een (optionele) neerklapbare bijrijdersstoel kun je voorwerpen van maximaal 3,5 meter lang vervoeren. Wil je liever loungen en relaxen? Met de ‘Lounge’ -uitvoering geniet je van een massagefunctie, stoelverwarming, lederen bekleding en optimale beenruimte. Dankzij een flexibel interieur, een 230V-stopcontact en opklapbare tafels is de Zafira Life de ideale reisgenoot.

Opel Zafira Life - Het Autosalon 2019 - Brussel

Veel innovatieve technologieën

Naast praktisch gebruiksgemak blinkt de Zafira Life ook uit met zijn innovatieve technologieën. Een camera en radar houden een oogje op de omgeving voor het voertuig en het systeem herkent zelfs voetgangers. Binnenin de auto reis je in alle comfort dankzij het 7,0-inch touchscreen met optionele navigatie in ‘Full HD’ -kwaliteit en Apple CarPlay.

Zelf ervaren

Wil je zelf de praktische kwaliteiten van de Zafira Life ervaren? Hij staat tot 27 januari te schitteren op Het Autosalon in Brussel. Vanaf februari 2019 staat de Zafira Life ook in de Nederlandse showrooms. Een elektrische variant volgt begin 2021.

Opel Zafira Life - Het Autosalon 2019 - Brussel