Home

Veilig onderweg.Met de rijhulpsystemen van Opel.

veiligheid

De afgelopen weken hebben de mannen van DutchCowboys zich verdiept in de veiligheidssystemen van Opel. Danijel Pusic, Group Manager Active Safety Systems, gaf meer uitleg over de systemen die uw dagelijkse rit veiliger en aangenamer maken. 

Opel Eye
Opel Eye is de centrale camera aan de voorzijde van de auto, die in combinatie met een heel aantal sensoren allerlei dingen mogelijk maakt. Dit systeem is onder andere verantwoordelijk voor Lane Keep Assist, maar houdt ook overstekende voetgangers voor je in het oog. 

Adaptive Cruise Control
Lekker: rijden op de snelweg zonder je zorgen te moeten maken over wat je voorliggers doen. De Adaptive Cruise Control van Opel zorgt er namelijk voor dat je niet alleen op je ingestelde snelheid blijft rijden, maar ook dat er automatisch wordt afgeremd zodra dat nodig is.

Advanced Park Assist
Met Advanced Park Assist hoeft u zich minder zorgen te maken over het inparkeren van uw Opel. U hoeft alleen te schakelen en uw Opel neemt het sturen van u over. Hoe makkelijk kan het zijn?

Panoramic Rear View Camera
Achteruitrijcamera's worden inmiddels al bijna standaard, maar de Panoramic Rear View Camera die in de nieuwe Opels zit is wel van een heel andere orde. Je kunt kiezen voor een 180- en 360-graden camera en beide hebben allerlei voordelen.