Opel Matchmaking Service.Win jouw perfecte dagje uit!

Opel Matchmaking Service

Opel brengt mensen samen. Onderweg in de auto en uiteindelijk op je bestemming. Nu is er de Opel Matchmaking Service en die gaat nog een stapje verder. Wij matchen jou met een perfect dagje uit met familie of vrienden. Of zelfs met een heuse blind date. Uiteraard sturen we jou op pad met de Opel Crossland X of Grandland X om de match compleet te maken.

Dagje uit.
Er gaat niets boven een onvergetelijk dagje uit met familie of vrienden. Samen nieuwe herinneringen maken, dat vinden wij belangrijk. Daarom is er de Opel Matchmaking Service. Wij vinden jouw perfecte dagje met vrienden of familie.

Of je nu houdt van een actief of juist relax uitstapje, wij matchen jou met de perfecte activiteit én auto. Doe nu mee en win!

Blind date
De Opel Matchmaking Service is er ook voor serieuze singles die wel wat excitement kunnen gebruiken in hun leven. En wat is er nou spannender dan een geheel verzorgde blind date in de Opel Crossland X of Opel Grandland X?

Wij matchen jou met – misschien wel – de nieuwe liefde van je leven en sturen jullie op een date die jullie nooit zullen vergeten. Durf jij het aan en ga je op zoek naar jouw match?

Geef je nu op via Opel.nl/Matchmaking en win jouw perfecte dagje uit!