Home

Ontdek opel connect.Baanbrekende diensten die uw veiligheid verhogen.

Opel Connect

Opel Connect is het nieuwe online systeem van Opel dat u helpt optimaal veilig en efficiënt te rijden, met slimme technologie die altijd beschikbaar is om u te informeren en te ondersteunen. In de loop van 2019 zullen nieuwe baanbrekende diensten worden toegevoegd die het u onderweg nóg gemakkelijker maken.

De noodoproep-dienst en pechhulp-dienst zullen als eerste functie van Opel Connect geïntroduceerd worden. De modellen worden uitgerust met een rode SOS-knop en een zwarte Pechhulp-knop. Later in 2019 zullen er meer diensten aan Opel Connect worden toegevoegd.

Noodoproep
De noodoproep-dienst kan u helpen in bijna alle soorten noodgevallen. Wanneer u een aanrijding heeft gehad, medische noodhulp of nodig heeft of wanneer u getuige bent van een noodgeval, zodra u op de rode SOS-knop drukt, wordt u verbonden met de 112-meldkamer.

Pechhulp
Wanneer u uw auto gekocht hebt in een land waar Opel Pechhulp beschikbaar is, legt deze knop contact met de centrale van Opel Pechhulp. Tegelijkertijd wordt een sms-bericht aan de Pechhulp-centrale verzonden, met informatie die nodig is om de juiste hulp naar de juiste locatie te sturen.

De diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Om gebruik te maken van Opel Connect dient een abonnement te worden afgesloten.