Home

Best Buy Car of Europe 2019.Combo Tour maakt veel indruk.

Opel Combo Tour

De nieuwe Opel Combo Tour is door de jury van het gerenommeerde AUTOBEST uitgeroepen tot ‘Best Buy Car of Europe 2019’. De jury – bestaande uit journalisten uit 31 Europese landen – was vooral te spreken over de uitstekende ‘value for money’. Met de overwinning versloeg de Opel Combo Tour vijf andere nieuwe modellen (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed en Toyota Corolla).

De jury voelde alle deelnemers uitgebreid aan de tand op het Italiaanse Vairano-circuit. Na afloop waren alle juryleden het met elkaar eens: de Opel Combo Tour maakte de meeste indruk. De Opel biedt ultramoderne technologie, zoals adaptieve cruise controle, vermoeidheidsherkenning, een 180-graden achteruitrijcamera, een head-up display en ‘Flank Guard’ bescherming voor de zijkant van de auto. Tevens combineert de Combo Tour het comfort en de rijdynamiek van een personenauto met de veelzijdigheid van een Leisure Activity Vehicle.

De Opel Combo is meteen bij zijn lancering al bijzonder succesvol; eerder dit jaar ontving Opel voor de Gesloten Bestel-uitvoering van de Combo al de titel ‘International Van of the Year 2019’.